Navy CIS LA, 19. - 23. studenog

navy cis la 4
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

4. sezona, 20. - 21. epizoda - 19. studenog

Nakon što cijanid u zajedničkom vrču za vodu smrtno otruje poručnika, a mornarički pilot završi u teškom zdravstvenom stanju, ekipa NCIS-a iz L. A.-a istražuje je li riječ o izoliranom slučaju ili testiranju zagađenja vode većih razmjera.

Ukradeno je truplo nakon što je specijalna postrojba uspješno porazila zloglasnog šefa kartela, a ekipa NCIS-a mora istražiti odakle su procurile informacije i mora pronaći nestalo truplo.

4. sezona, 22. - 23. epizoda - 20. studenog

Callen propitkuje Hettyne motive nakon što se pokaže da je tajanstvena žena iz bizarnog slučaja zapravo tajna agentica iz njezine prošlosti.

Deeks ide na tajni zadatak kako bi došao do informacija o zloglasnom trgovcu oružjem koji se pokušava vratiti na tržište, ali žena s kojom se sprijateljuje vodi operaciju u opasnom smjeru. U međuvremenu Kensi obuzimaju novi osjećaji dok nadzire Deeksa i ženu od koje on crpi informacije.

4. sezona, 24. epizoda, 5. sezona, 1. epizoda - 21. studenog

Eksplozija u pustinji oživljava potragu za ukradenim nuklearnim oružjem. Zbog toga Hetty mora izmiješati partnere unutar NCIS-a pa Callena i Kensi šalje u inozemstvo, a Sam i Deeks rade u državi.

NCIS-ov tim iz L. A.-a pronalazi izmučenog Sama i Deeksa, ali životi su svima i dalje ugroženi jer se potraga za ukradenim nuklearnim oružjem nastavlja, u prvom nastavku pete sezone serije 'Navy CIS: LA'.

5. sezona, 2. - 3. epizoda - 22. studenog

Nate Getz, psiholog za operativce, dolazi kako bi pomogao Samu i Deeksu nositi se s traumatičnim iskustvima.

NCIS-ov tim istražuje smrt predsjednika kompanije koja se bavi biološkom tehnologijom i koja je proizvodila tajno cjepivo. Nakon povratka na posao, Deeks se bori sa svojim osjećajima.

5. sezona, 4. - 5. epizoda - 23. studenog

Vraća se obitelj Comescu i Callena suočava s čovjekom koji bi mogao biti njegov otac.

Nell se pridruži ostatku tima na terenu. Istražuju slučaj otmice djevojke bivšeg časnika. Deeks nije svjestan da je prekršio jedno od Hettynih pravila.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi