.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS LA, 19. - 23. lipnja

img placeholder
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

6.-7. ep. - 19. lipnja

Ekipa NCIS-a mora pronaći motiv nakon što otkriju truplo marinca koji je vodio dvostruki život kao bogati neženja.

Nakon ubojstva jedne Ruskinje ekipa NCIS-a otkriva dokaze koji daju odgovor na pitanje tko je i zašto prije šest mjeseci pucao u Callena.

8.-9. ep. - 20. lipnja

Dok je Hetty na saslušanju pred Senatom u Washingtonu, ubojstvo skupine marinaca ekipu NCIS-a dovodi do ukradenih protutenkovskih projektila i opasne paravojne skupine.

Nakon slučaja ubojstva sličnog obrascu serijskog ubojice kojeg hvata, ekipi NCIS-a Los Angeles pridružuje se forenzičarka Abby Sciuto.

10.-11. ep. - 21. lipnja

Dok se dvorište kiti blagdanskim ukrasima, ekipa NCIS-a žuri se riješiti slučaj ubojstva marinca usmrćenog mobitelom koji je eksplodirao. Moraju pronaći i preostale članove njegove postrojbe za uklanjanje eksplozivnih naprava prije nego što nova smrtonosna eksplozija ubije još nekoga.

Smrt dočasnika odvodi ekipu NCIS-a do tinejdžera u Samovu životu. Za to vrijeme Hetty je zabrinuta kakav učinak na ekipu ima opterećenje poslom.

12.-13. ep. - 22. lipnja

Ubojstvo nedavno puštenog zatvorenika prisiljava Callena da sam ode na tajni zadatak pod starim pseudonimom. Sam i ekipa iz L. A.-a prate ga iz daljine.

Ekipa žurno odlazi na mjesto zločina nakon što dobiju poruku "agent treba pomoć" i shvate da je u opasnosti jedan od njih.

14.-15. ep. - 23. lipnja

Mjesto zločina predstavlja opasnost za nacionalnu sigurnost kad ekipa iz L. A.-a otkriva da je ta lokacija korištena za proizvodnju smrtonosnog otrova koji je nestao.

NCIS-ova specijalna agentica Kesi Blye odlazi u obližnju banku otvoriti sef, no nastrijeljena je kad u zgradu upadnu tri naoružana napadača i sve u njoj zadrže kao taoce.

 


 Tagovi