Navy CIS LA, 14. - 18. siječnja

navy cis la, 7. sezona - 2
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

7. sez., 18. - 19. ep. - 14. siječnja

Nakon što osuđeni kubanski špijun pobjegne iz američkog pritvora netom prije nego što je trebao biti izručen u domovinu tijekom razmjene zatvorenika, tim je šokiran jer je otkriveno da mu je Anna (Bar Paly) pomogla pobjeći. Osim toga, Deeks Kensi priznaje da misli da je ona neuredna osoba.
Callen i tim pokušavaju spasiti dijete koje se nalazi u neposrednoj opasnosti, a kojemu je teroristička ćelija isprala mozak. Također, Deeks i Kensi razgovaraju o djeci.
 

7. sez., 20. - 21. ep. - 15. siječnja

Dok rade na osiguranju zapovjednika Pacifičkog zapovjedništva, tim traži sjevernokorejskog špijuna.
Nakon što se NCIS-ov psiholog Nate Getz (Peter Cambor) nije javio Hetty dok je radio na tajnom zadatku s ciljem povezivanja organiziranog kriminala s terorizmom, tim saznaje da Nate surađuje sa zloglasnim šefom zločinačke organizacije.

7. sez., 22. - 23. ep. - 16. siječnja

Dok Granger prati Jennifer Kim (Malese Jow) natrag u Los Angeles, ispituje ju u vezi sa sjevernokorejskim špijunom, a ona priznaje da zna da je on njezin otac.
Sam i Callen na tajnom su zadatku u ulozi vatrogasaca u trenutku krađe tajnih informacija o mogućim teroristima iz zaštićenog sefa Ministarstva obrane na mjestu požara.

8. sez., 24. ep.; 8. sez., 1. ep. - 17. siječnja

U završnici sedme sezone serije „Navy CIS L. A.-a“, nakon što Sam primi poziv upomoć od svog sina Aidena (Tye White) iz kojeg doznaje da je njegovu školu okupirala skupina ekstremista, Sam, Callen, Kensi i Deeks odlaze u San Francisco zaštititi Aidena i osloboditi taoce.
Zamjenik ministra obrane Corbin Duggan preuzima vodstvo nad jedinicom NCIS-a u Los Angelesu nakon što nisu uspjeli pronaći krticu.

8. sez., 2. - 3. ep. - 18. siječnja

Tim otputuje u Siriju, ali misija se pretvori u kaos kad helikopter bude srušen. Kensi se ozbiljno ozlijedi. Dok ostatak OSP tima mora raditi oko Duggana kako bi si osigurali sigurni izlazak.
Tim istražuje otmicu s dva člana manje, Hetty je u Washingtonu na ispitivanju, a drugi je član još na intenzivnoj njezi nakon misije u Siriji.
 

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi