Navy CIS LA, 10. sezona

navy cis la 10
,
navy cis la 10 Foto: PR
hr_HR

PON - PET 21.45

(NCIS: Los Angeles), 2019., SAD, kriminalistička serija
Tvorac serije: Shane Brennan

Glume:

Chris O'Donnell …………… agent G. Callen
LL Cool J …………...……... agent Sam Hanna
Linda Hunt ………………… Henrietta “Hetty” Lange
Daniela Ruah ………………agentica Kensi Blye
Eric Christian Olsen ……….Marty Deeks

O glumcima:

CHRIS O’DONNELL
(specijalni agent G. Callen)

Chris O'Donnell debitirao je na filmu kritički hvaljenom ulogom buntovnog sina Jessice Lange u filmu 'Muškarci ne odlaze' nakon kojeg je uslijedila uloga u za Oscara nominiranom filmu 'Pohane zelene rajčice' i romantičnoj komediji 'Ludo zaljubljeni' s Drew Barrymore. Godine 1993. O'Donnell je nominiran za Zlatni globus, a dobio je Nagradu čikaških filmskih kritičara za ulogu u višestrukom dobitniku Oscara 'Miris žene' s Alom Pacinom. Zatim je glumio vještog mačevaoca D'Artagana u 'Tri mušketira'. Svladao je irski naglasak kako bi glumio u romantičnoj komediji 'Krug prijatelja', a publiku je osvojio ulogom Robina u filmu 'Batman zauvijek'. Glumio je i u filmovima 'Max Payne', 'Kit Kittredge: Američka djevojka', 'Vertikalna granica' i 'Neženja'.

LL COOL J
(specijalni agent Sam Hanna)

Dvostruki dobitnik Grammyja i trostruki dobitnik nagrade NAACP Image, LL COOL J je ikona svijeta zabave uspješna u svim područjima, od glazbe, filma, televizije i izdavaštva do mode i humanitarnog rada. Igrao je glavne uloge u filmovima 'Opasni dogovor' s Meg Ryan, 'Posljednji provod' s Queen Latifom i 'Edison' s Morganom Freemanom, Kevinom Spaceyjem i Justinom Timberlakeom. Gledali smo ga i u 'Obračunu legendi' s Robertom De Nirom. Također je glumio i u 'Specijalcima', 'Charliejevim anđelima', 'Veselim karminama' i mnogim drugim uspješnim filmovima.

LINDA HUNT
(Henrietta “Hetty” Lange)

Poznata po Oscarom nagrađenoj ulozi u 'Godini opasnog življenja', Linda Hunt igrala je niz različitih likova na filmu, pozornici i televiziji. Započela je kazališnu karijeru prije više od 30 godina igrajući u Shakespeareovim, Strindbergovim, O'Neillovim i Williamsovim komadima. 1980-ih je nominirana za nagradu Tony za ulogu u 'End of the World', a glumila je i u predstavi 'Majka Hrabrost i njezina djeca'.

DANIELA RUAH
(specijalna agentica Kensi Blye)

Ruah je rođena u Bostonu, no obitelj se preselila u Portugal kad je imala pet godina. Tečno govori portugalski, tri je godine pohađala sveučilište u Londonu, a zatim se preselila u New York kako bi se posvetila glumačkoj karijeri. Pojavila se u nekoliko televizijskih emisija u Portugalu, uključujući portugalsku verziju 'Plesa sa zvijezdama' u kojoj je pobijedila. Godine 2012. debitirala je na filmskom platnu u 'Red Tailsu' koji je producirao George Lucas.


ERIC CHRISTIAN OLSEN
(detektiv Marty Deeks)

Olsen je rođen u Eugeneu u Oregonu, a odrastao je u Iowi. Diplomirao je 2007. na sveučilištu Pepperdine. Prije uloge u 'Navy CIS-u', Eric Christian Olsen glumio je u nekoliko dugometražnih filmova kao što su 'Stvor', 'Rat navijačica', 'Posljednji poljubac', 'Ovo nije još jedan film za mlade' i 'Glup i gluplji: Kad je Harry sreo Lloyda'. Također se pojavio u filmovima 'Plan B', 'Death Valley', 'Pearl Harbor', 'Dozvola za vjenčanje', 'Povratnici', i 'Oko sokolovo'.


Ne propustite pratiti uzbudljivu desetu sezonu popularne kriminalističke serije 'Navy CIS LA', od 22. travnja na Doma TV-u! Više o seriji pročitajte OVDJE.

 Tagovi