Navy CIS LA, 10. - 14. prosinca

Navy CIS LA, 5. sezona
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

6. sez., 2. - 3. ep. - 10. prosinca

NCIS-ov tim otkriva da je netko od njihovih kompromitiran dok istražuju ubojstvo zaposlenika mornarice uključenog u ilegalni prijenos povjerljivih informacija. U međuvremenu je Hetty pod istragom u Washingtonu, a Ministarstvo pravosuđa stiže u L. A. istražiti tim.

NCIS-ov tim štiti jednog od svojih dok ih ispituje Ministarstvo pravosuđa. U međuvremenu Nell na tajnom zadatku glumi Hetty, a ravnatelj Leon Vance u Washingtonu prenosi Hetty uznemirujuće vijesti.

6. sez., 4. - 5. ep. - 11. prosinca

Kad tim otkrije da netko iz njihove prošlosti želi uništiti jednog od njih, očajnički pretražuju grad. U međuvremenu psiholog Nate Getz posjećuje Nell kako bi joj pomogao prebroditi traumatično iskustvo. Peter Cambor vraća se kao psiholog Nate Getz, a Gerald McRaney (Jericho) kao umirovljeni admiral.

Callen i Sam kreću u Meksiko u potragu za jedinim zaposlenikom koji je uspio preživjeti organizirani napad na Ministarstvo obrane. U međuvremenu ostali članovi tima otkrivaju motiv napada. Mađioničar Bill Malone i John Billingsley pojavljuju se u gostujućim ulogama.

6. sez., 6. - 7. ep. - 12. prosinca

Kad Sama uhite zbog ubojstva žene, Callen i Granger žele sprati ljagu s njegova imena. U međuvremenu Kensi i Deeks otkrivaju vezu između žrtve i studenta iz Samove prošlosti. Majstor mješovitih borilačkih vještina i bivši UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji Anderson Silva pojavljuje se u gostujućoj ulozi.

Kad mali dron ubije čovjeka, tim otkriva njegovu povezanost s terorističkom skupinom koja planira još jedan napad na istom području. Vremena je sve manje i Nell, stručnjakinja za dronove, mora spriječiti katastrofu u Long Beachu.

6. sez., 8. - 9. ep. - 13. prosinca

Kensi i Deeks na tajnom zadatku istražuju ubojstvo beskućnika koji je bivši marinac i CIA-in agent te otkrivaju njegovu vezu s meksičkim kartelom.

Kad Grangera otruje krtica, a Eric je jedan od osumnjičenih, Hetty ne dopušta slobodno kretanje dok se sve ne istraži.

6. sez., 10. - 11. ep. - 14. prosinca

Sam razmišlja o svom djetinjstvu i odnosu s ocem dok tim istražuje ubojstva marinaca čiji sinovi pohađaju vojne akademije.

Tim istražuje pljačku kompanije koja se bavi cyber sigurnošću, ali Callen ne smije na mjesto zločina kad Hetty otkrije da je njegova djevojka Joelle jedan od svjedoka. Članovi tima razgovaraju o planovima za blagdane.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi