.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

NAVY CIS, 8. - 12. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

2. sez., 7. - 8. ep. - 8. siječnja

Tim mora zaštititi veterana iračkog rata kojemu prijete teroristi. Dok nagovaraju agenticu FBI-a Linu Reyes (Elizabeth Pena) da im pomogne, tim je uvjeren da su otkrili bombaša, no otkrit će još neke tajne.

Gibbs (Mark Harmon) i njegov tim istražuju čudan slučaj smrti mornaričkog zapovjednika nakon uspješne operacije. Istražujući zapovjednikovu prošlost, otkrivaju da je zapovjednik nanizao priličan broj neprijatelja i kreću u potragu za prvoosumnjičenim poručnikom korvete. Uskoro Abby otkriva da su uhitili krivu osobu.

2. sez., 9. - 10. ep. - 9. siječnja

Laura Rowen (gostujuća glumica Megan Ward), supruga marinca, u samoobrani ubija uljeza koji ju je pokušao silovati. Tim istražuje slučaj i otkriva da žena vodi dvostruki život dok joj suprug služi na brodu. Navodno je chatala s nepoznatim muškarcem na Internetu ne znajući njegove skrivene namjere. Tim vjeruje da ga je možda namamila u svoj dom, ne znajući da je serijski silovatelj...

Anthony nestaje za tajne operacije u kojoj se izdaje za odbjeglog zatvorenika i prati osuđenika koji zna gdje je prastara iračka skulptura velike vrijednosti. GPS lokator kojim je Abby opskrbila Tonyja prestaje raditi i tim mora naći Tonyja prije nego što ga lopov ubije.

2. sez., 11. - 12. ep. - 10. siječnja

Truplo mornaričkog časnika, proglašenog nestalim dvije godine ranije, nađeno je na dnu jezera. Tim istražuje slučaj uz pomoć privatnog detektiva. U međuvremenu, poznata obitelj nudi mnogo novca za informacije o nestalom truplu. Tim doživljava novo iznenađenje kada pronađu metak u autu. Sada nestanak postaje ubojstvo.

Tim (Sean Murray) preuzima još jedan čudan slučaj u kojemu službenik direktne prodaje prijavljuje moguće ubojstvo nižeg časnika s kojime je razgovarao telefonom. Uz pomoć policije Virginije tim otkriva da je poziv nižeg časnika bila samo šala izvedena uz pomoć računala, sve dok niži časnik doista ne bude pronađen mrtav...

2. sez., 13. - 14. ep. - 11. siječnja

"Mesna slagalica" započinje kada Ducky (David McCallum) identificira dijelove tri trupla bačena u bačvu nekoliko mjeseci ranije. Ispostavlja se da su to trupla šerifa i tužitelja koji su deset godina ranije surađivali s Duckyjem na slučaju silovanja. Gibbs (Mark Harmon) misli da bi Ducky mogao biti sljedeća žrtva ubojice, pa naređuje timu da čuvaju njega i njegovu majku. Unatoč tome, Ducky je otet za vrijeme istrage i tim ga mora pronaći prije nego bude prekasno.

Erin Kendall (gostujuća glumica Danica McKellar) tvrdi da je vidjela ubojstvo mornara u stanu nasuprot njezinog. Gibbs (Mark Harmon) predaje slučaj Timu (Sean Murray) koji vjeruje da ga može sam riješiti. No, kad fizički dokazi nestanu, Tim moli ostale da mu pomognu...

2. sez., 15. - 16. ep. - 12. siječnja

Tim preuzima slučaj mrtvog marinca koji je kamerom zabilježio svoju smrt pri padu s litice. Prvoosumnjičeni su njegova supruga i najbolji prijatelj s kojima je bio na izletu. Gibbs otkriva da su njih dvoje održavali vezu iza žrtvinih leđa i pokušava ih navesti da svale krivicu jedan na drugoga. U međuvremenu, Abby (Pauley Perrette) rekonstruira događaj koristeći svoje računalne vještine i marinčevu kameru.

Navy CIS započinje istragu nakon što je niža časnica Manda King pronađena mrtva u konobarovu krevetu. Sumnjivac je vlasnik suparničkog kluba u kojemu Mandina sestra Jade (Mya) pjeva.

Kriminalističku seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do subote u večernjem terminu na Domi TV.

 Tagovi