.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 7. - 11. svibnja

Navy CIS 9. sezona - 2
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

9. sez., 14. - 15. ep. - 7. svibnja

Čovjek puca u Gibbsa dok on ispija svoju jutarnju kavu, što ga natjera da preispita odluke koje je donio u prošlosti i sadašnjosti, u 200-toj epizodi NCIS-a.

Kad mornaričkoga kapetana pronađu mrtva s neobičnim kostimom skrivenim pod njegovom uniformom, NCIS otkriva tajno društvo stvarnih superjunaka i mora pronaći počinitelja.

9. sez., 16. - 17. ep. - 8. svibnja

Kad važnog mornaričkog rezervista pronađu mrtva, Gibbs se konfrontira s dr. Samanthom Ryan iz odjela za psihološke operacije kako bi otkrio istinu koja leži iza potencijalnog samoubojstva. U međuvremenu, DiNozzo se svađa s računovodstvom nakon što je vidio McGeejevu plaću.

Ugrožene su strogo povjerljive informacije iz mornaričkog istraživačkog laboratorija nakon što ubojstvo nadnarednika povežu s međunarodnim trgovcem oružja.
U međuvremenu, agent novak Ned Dorneget pokušava laskajući Gibbsu dobiti mjesto u timu.

9. sez., 18. - 19. ep. - 9. svibnja

Tajnik mornarice udružuje Gibbsa s dr. Samanthom Ryan nakon što je netko iznutra odao tajne informacije.

Šogor direktora Vancea glavni je osumnjičeni u istrazi ubojstva narednika, koju vode Gibbs i NCIS-ov tim.

9. sez., 20. - 21. ep. - 10. svibnja

Nakon ubojstva marinca Tony i Ziva pridružuju se Zivinoj dugogodišnjoj prijateljici i mentorici u Kolumbiji u potrazi za nestalim mornaričkim poručnikom i mornaričkim kapelanom. U međuvremenu, Jimmy Palmer odlučuje tko će mu biti kum na vjenčanju.

Nakon što je požar u skladištu otkrio nestale mornaričke dokumente, što je predstavljalo potencijalnu prijetnju nacionalnoj sigurnosti, NCIS-ov se tim pridružuje istrazi policije iz Baltimorea, a Tony se ponovno sreće s dječakom iz svoje prošlosti.

9. sez., 22. - 23. ep. - 11. svibnja

NCIS u istrazi požara na mornaričkom brodu otkriva dokaze koji podižu razinu sigurnosti na američkim mornaričkim plovilima širom svijeta. U međuvremenu, DiNozzo i Ziva putuju u Italiju nakon pronalaska eksplozivne naprave na mornaričkom brodu.

NCIS-ov tim analizira kakve bi se tajne mogle nalaziti u rukama terorista koji se okomio na mornaricu kad u zubu agenta novaka pronađu prislušni uređaj vrhunske izrade. U međuvremenu, slavlja u povodu predstojećeg vjenčanja Jimmyja Palmera nastavljaju se momačkom večeri.

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!
 Tagovi