.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 6. - 11. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

3. sez., 19. ep. - 6. veljače

Kada skupina djece slučajno otkrije truplo nestalog marinca u smrznutome jezeru, Gibbs (Mark Harmon) i njegov tim pozvani su da to istraže. Pretražujući dno smrznutoga jezera u potrazi za tragovima, tim NCIS-a nalazi još tri izrešetana trupla. Tijekom obdukcije, Ducky (David McCallum) i Gibbs (Mark Harmon) otkrivaju da tri nove žrtve imaju tetovaže koje označavaju pripadnost bandi. Otkrivši ovu važnu informaciju, tim pokušava otkriti marinčevu vezu sa smrtonosnom uličnom bandom.

3. sez., 20. ep. - 7. veljače

Kada šifranticu Pentagona pronađu mrtvu, tim NCIS-a mora otkriti je li žrtva bila krtica u Pentagonu i je li počinila samoubojstvo. Tijekom istrage, tim otkriva da žrtva nije bila sama kad je umrla, stoga zasigurno nije počinila samoubojstvo. Sada tim mora pronaći krticu, ubojicu kriptografkinje.

3. sez., 21. ep. - 8. veljače

Dok s ostatkom tima NCIS-a radi na slučaju ubojstva, Abby gotovo pogine od dokaza iz slučaja i uskoro postaje jasno da je ubojstvo namješteno i da netko želi Abby smrt. Tim otkriva neke neprijatelje iz Abbyne prošlosti i moraju razotkriti napadača prije nego on ubije Abby.

3. sez., 22. ep. - 9. veljače

Tim NCIS-a mora zaštiti Zivu (Cote de Pablo) kad sumnjivac umre u pritvoru a njezina je taktika moguć uzrok njegove smrti. Situacija postaje mnogo opasnija kad brat sumnjivca otme Jenny (Lauren Holly) i zahtijeva puštanje svojeg brata u zamjenu za nju, a ne zna da mu je brat mrtav.

3. sez., 23. ep. - 10. veljače

Dok istražuje, Gibbs (Mark Harmon) u eksploziji zadobiva ozbiljne ozljede i odvoze ga u bolnicu, gdje se prisjeća svoje bolne prošlosti koju je uvijek skrivao od ostalih. Ostatak tima mora nastaviti s istragom i ostaviti svoje osjećaje prema Gibbsovoj ozljedi postrance. Tony (Michael Weatherly) sada zamjenjuje Gibbsa, što bi moglo uzrokovati nevolje.3. sez., 24. ep. - 11. veljače

Tim NCIS-a istražuje terorističku skupinu bez Gibbsa (Mark Harmon), koji se još oporavlja od eksplozije. Gibbs se mora boriti s gubitkom pamćenja dok mu u posjet dolaze mentor i bivši šef. Njegova pomoć je nužna, pogotovo kad tim otkrije da je Gibbs jedina osoba koja ima informacije o planovima terorista, pa mora povratiti pamćenje prije nego teroristi napadnu.
 

 

 


 Tagovi