NAVY CIS, 6. - 10. kolovoza

NAVY CIS 13. sezona - 4
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

14. sez., 5. ep. - 6. kolovoza

Kad nestalog časnika MI6 povežu s ubijenim mornaričkim dočasnikom, Gibbs šalje Quinn i Bishop u Philadelphiju da surađuju s časnikom MI6 Claytonom Reevesom (Duane Henry). Uz to, Quinn s mukom opisuje slučaj Navy CIS-a zbog kojeg je prestala raditi na terenu.

14. sez., 6. ep. - 7. kolovoza

Nakon što mornarička dočasnica uspije pobjeći svojem otmičaru, Navy CIS otkriva da to ima neke veze s njezinim nestalim suprugom. Uz to, Abby u Navy CIS-u plete personalizirane darove za nove članove ekipe.

14. sez., 7. ep. - 8. kolovoza

Kada dozna da svjedoka u Navy CIS-ovu slučaju traži Američka imigracijska i carinska služba, Torres hrabro krši protokol. Uz to, Abby, Bishop i McGee ulaguju se stanodavcu Tonyju DiNozzu Starijem (Robert Wagner) u nadi da će unajmiti Tonyjev stan.

14. sez., 8. ep. - 9. kolovoza

Nakon što Navy CIS-ova agentica Bishop ode u Guantanamo kako bi prikupila dokaze u vezi s ubojstvom mornaričkog kapetana, ona počne preispitivati svoj prethodni rad u NSA-u. Uz to, Bishopina braća John i Robert (Jesse Bradford i Jesse Johnson) dolaze joj u posjet za Dan zahvalnosti i dosađuju njezinim kolegama ne bi li doznali s kim se Bishop viđa.

14. sez., 9. ep. - 10. kolovoza

Ekipa Navy CIS-a istražuje niz sve gorih prijetnji kongresnici Jenni Flemming (Mary Stuart Masterson), a direktor Vance nadzire privremene mjere zaštite.

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi