.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

NAVY CIS, 30. travnja - 4. svibnja

img placeholder
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

9. sez., 4. - 5. ep. - 30. travnja

NCIS-ov tim traži osobu i motiv koji leže iza pokušaja plaćenog ubojice da ubije mornaričkog kapetana korvete. U međuvremenu, Abby otkriva nove informacije o svojoj obitelji na testiranju radi doniranja bubrega.

Nakon ubojstva časnika obalne straže na teretnom brodu, NCIS-ov tim traži ubojicu, ali pronalazi libanonsku obitelj koja traži utočište na američkom tlu.
U međuvremenu, Tony i McGee pokušavaju pronaći savršenu ženu za Gibbsa.

9. sez., 6. - 7. ep. - 1. svibnja

NCIS-ov slučaj prelazi s nesretne smrti na ubojstvo kada dokazi otkriju da je mornarički poručnik umro od prisilne dehidracije. U međuvremenu, Gibbs upoznaje Duckyjevu novu simpatiju.

NCIS-ov tim traži odgovore nakon što netko otme muža Gibbsove i Fornellove bivše supruge pod sumnjivim okolnostima.

9. sez., 8. - 9. ep. - 2. svibnja

NCIS-ov tim otkriva neslaganje u ostatcima DNK-a u istrazi pada vojnog aviona koji je prevozio ljesove.

NCIS-ov tim nastavlja s potragom za nestalom marinkom. Gibbs i Ziva putuju do mjesta na kojem je posljednji put viđena u Afganistanu. U međuvremenu, Tony otkriva svoje najdublje strahove, a Gibbs će morati ponovno proživjeti događaje iz svoje prošlosti.

9. sez., 10. - 11. ep. - 3. svibnja

Nakon što je Anthony DiNozzo stariji pronađen u autu s truplom u prtljažniku, a ne sjeća se ničega iz prethodne noći, NCIS-ov tim mora otkriti je li sposoban ubiti. Tony je maknut s ovoga slučaja pa mora, suprotno naredbama, pokušati dokazati očevu nevinost.

Mornarički je kapetan ubijen u hotelskoj sobi pa NCIS mora pronaći i zaštititi njegovu veoma trudnu suputnicu od nepoznatih napadača. U međuvremenu, Jimmy ima vlastitih problema nakon što je budućeg tasta doveo na posao.

9. sez., 12. - 13. ep. - 4. svibnja

Istraga ubojstva mornaričkog kapetana fregate dovodi NCIS-ov tim do E. J. Barrett.

Kad mornaričku kapetanicu korvete pronađu mrtvu u zgradi koja se gradi, NCIS mora pronaći ubojicu, a pritom ih ometa njezin shrvani suprug, koji je detektiv. U međuvremenu, Ziva zbog Rayeva povratka počinje razmišljati o svojoj budućnosti.

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi