NAVY CIS, 30. srpnja - 3. kolovoza

NAVY CIS 13. sezona - 4
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

13. sez., 24. ep. - 30. srpnja
NCIS, FBI i MI6 nastavljaju s međunarodnim lovom na pobjegloga britanskog špijuna koji napada aktivne i bivše agente, u finalu 13. sezone NCIS-a.

14. sez., 1. ep. - 31. srpnja
U prvoj epizodi 14. sezone serije tim Navy CIS-a istražuje ubojitu eksploziju automobila u Washingtonu koja je povezana s NCIS-ovim specijalnim agentom Nicholasom "Nickom" Torresom (Wilmer Valderrama), a koji je nestao prije šest mjeseci dok je bio na tajnom zadatku u Argentini. Također, Gibbs moli NCIS-ovu specijalnu agenticu Alexandru "Alex" Quinn (Jennifer Esposito) da potajice prati njegovu ekipu nakon što je odbio osam agenata koje je ona obučavala i preporučila ih za otvoreno radno mjesto.

14. sez., 2. ep. - 1. kolovoza
Tijekom istrage smrtnog slučaja za vrijeme godišnjice diplome u Quanticu, Navy CIS otkriva bombašku zavjeru i mrežu lopova koja već dugo djeluje. Uz to, Torres i Quinn privikavaju se na život u Gibbsovoj ekipi što uključuje i novi raspored sjedenja u prostoriji.

14. sez., 3. ep. - 2. kolovoza
Kad ekipa Navy CIS-a istražuje kobni pad marinske narednice sa zgrade, njezina Grace Confalone (Laura San Giacomo) povjerava se Gibbsu i predlaže mu da istragu vodi kao da je riječ o slučaju ubojstva. Uz to, Torres traži novi životni prostor.

14. sez., 3. ep. - 2. kolovoza
Tijekom krstarenja s civilima, kada je rodbini posade dopušteno prenoćiti na brodu, na razaraču pronađeno je tijelo mornaričkog poručnika. Gibbs, Quinn i Palmer odlaze na pučinu istražiti taj slučaj. Uz to, McGee razmišlja o tome kako na savršen način zaprositi Delilu Fielding (Margo Harshman) u Navy CIS-u.

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!
 Tagovi