.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 30. siječnja - 4. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

3. sez., 13. ep. - 30. siječnja

Kad kapetan fregate zadužen za pošiljku nuklearnog oružja nestaje, tim NCIS-a započinje istragu. Tim mora brzo riješiti slučaj, prije nego osoba koja je otela kapetana fregate otkrije tajnu lokaciju nuklearnog oružja ili naudi kapetanu.

3. sez., 14. ep. - 31. siječnja

Tim NCIS-a istražuje umorstva dviju supruga marinaca, i mora naći ubojicu prije nego on napadne sljedeću metu, treću ženu.

3. sez., 15. ep. - 1. veljače

Prilikom otkrivanja ilegalne radionice za rastavljanje ukradenih automobila, tim NCIS-a nalazi odrezanu glavu marinca, skrivenu u jednom od automobila iz radionice. Kada nađu moguće sumnjivce, tim mora pronaći ostatak trupla i otkriti ubojicu.

3. sez., 16. ep. - 2. veljače

Kada vozilo Hitne pomoći koje prevozi trupla marinca stradalog u automobilskoj nesreći eksplodira u vožnji, tim NCIS-a pozvan je da istraži što se zapravo dogodilo. Istraga ih dovodi do iznenađujućih otkrića – DNK žrtve pronađene u vozilu Hitne pomoći ne odgovara marinčevoj DNK, eksplozija u vozilu Hitne pomoći je podmetnuta, a obitelj pokojnog marinca krije vrlo važnu tajnu.

3. sez., 17. ep. - 3. veljače

Kad skupina tinejdžera u nacionalnom parku pronađe mornaričke identifikacijske pločice, tim NCIS-a pozvan je da to istraži. Dok traže mjesto gdje je marinac kampirao, tim doznaje da je s njim bila još jedna osoba, vjerojatno žena. Istraga ih dovodi do još većeg otkrića – nacionalnim parkom možda hara serijski ubojica čija su meta žene.3. sez., 18. ep. - 4. veljače

Tim NCIS-a mora spriječiti tinejdžera koji drži polaznike srednje škole u mornaričkoj bazi u Quanticu kao taoce da detonira bombu pričvršćenu za njegovo tijelo. Gibbs (Mark Harmon) ulazi u učionicu i pokušava ga spriječiti, samo da bi shvatio da tinejdžera možda kontrolira netko izvana. U međuvremenu, dok je Gibbs u učionici, Tony (Michael Weatherly) ga zamjenjuje.

 

 

 


 Tagovi