.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 3. - 8. travnja

Navy CIS 8. sezona epizode - 14
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

7. sez., 6.-7. ep. - 3. travnja

Istraga ubojstva tjera Gibbsa i njegov tim da glume obiteljske savjetnike njegovu bivšem mentoru, Mikeu Franksu, nadajući se da će spriječiti krvavi međunarodni sukob.

Uz pomoć tima, Vance se suočava s vlastitim demonima dok otkriva složenu vezu s ubojicom koji dovodi cijelu njegovu obitelj u opasnost.

7. sez., 8.-9. ep. - 4. travnja

Tim se doslovno nađe u mraku kad istragu smrti jednoga poručnika povežu s nestankom struje u cijelom gradu.

Posao mrtva marinca u vladinu trustu mozgova odvodi Gibbsa i tim u život 12-godišnjeg čuda od djeteta, koje je možda sljedeća meta ubojice.

7. sez., 10.-11. ep. - 5. travnja

Kad vojnika i sina umirovljenog pukovnika koji je postao svećenik pronađu mrtva, tim vjeruje kako je možda bio žrtva zločina iz mržnje. U međuvremenu Gibbsu za praznike otac dolazi u posjet.

Kad mornaričkog pilota pronađu mrtva pod sumnjivim okolnostima u zabačenom području, tim završava u borbi s nepopustljivom odvjetnicom koja ima skrivene namjere.

7. sez., 12.-13. ep. - 6. travnja

Gibbs dovodi u pitanje DiNozzovu sposobnost da radi svoj posao kad stariji DiNozzo završi umiješan u njihovu najnoviju istragu.

Kad vladina glavna svjedokinja u slučaju pronevjere završi kao meta ubojice, na timu je da je vrate kući živu.

7. sez., 14.-15. ep. - 7. travnja

Tim se nađe u utrci s vremenom kada teroristička skupina zaprijeti detonacijom „prljave bombe“ na području Washington D. C.-ja.

Kad pronađu mrtva marinca, Gibbs, Fornell i tim odlaze na put kako bi razbili ilegalnu prijevozničku operaciju.7. sez., 16.-17. ep. - 8. travnja

Otkrivaju se tajne kad se Gibbsova bivša svekrva pojavi kao svjedokinja u istrazi ubojstva.

Tim istražuje ubojstvo marinca i otkriva da je vodio život koji nitko nikad ne bi zamislio.
 

 


 Tagovi