.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 29. svibnja - 3. lipnja

img placeholder
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

10. sez., 23.-24. ep. - 29. svibnja

Istražitelj Ministarstva obrane ispituje odgovor NCIS-ova tima na Bodnarov slučaj ubojstva Zivina oca i Vanceove supruge. Tim u međuvremenu istražuje pati li jedan narednik od paranoje ili su njegove tvrdnje da ga netko prati doista povezane sa stvari koja se tiče nacionalne sigurnosti.

U završnici desete sezone, međunarodna potjera za ubojicom Elija Davida i Jackie Vance pretvara se u savezni lov na vještice protiv Gibbsa i njegova tima koji propitkuje njihove nekonvencionalne metode i prijeti budućnosti njihove agencije.

11. sez., 1.-2. ep. - 30. svibnja

Nakon eksplozije tijekom formalnog domjenka u Washingtonu, Parsons preuzima novu ulogu u agenciji NCIS, a Gibbsovu timu i dalje nedostaju tri agenta u prvome nastavku 11. sezone serije „Navy CIS“.

Gibbs i njegov tim traže teroristički lanac u zemlji, a Tony putuje na misiju u Izrael kako bi pronašao Zivu.

11. sez., 3.-4. ep. - 31. svibnja

NCIS-ovi agenti oslanjaju se na twitter u potrazi za nestalim mornaričkim poručnikom. U međuvremenu Mcgee je zametnuo značku, ali to krije od Gibbsa i nadređenih.

Ubojstvo žene koja oponaša preminula vojnika dovest će Gibbsa do afganistanskog skloništa za žene za koje se nekoć zalagao Mike Franks.

11. sez., 5.-6. ep. - 1. lipnja

Najnovija istraga vraća Dinozzu u dane kad je radio u policijskoj postaji u Baltimoreu dok progoni sumnjivca u slučaju starom 15 godina.
Margo Harshman je u gostujućoj ulozi kao Delilah Fielding.

NCIS i Služba za istraživanje obalne straže plove na more kako bi istražili sumnjivu eksploziju na naftnoj bušotini.

11. sez., 7.-8. ep. - 2. lipnja

Gibbs se bavi obiteljskim obvezama sa svojim ocem, a Tony i McGee prepiru se oko toga tko bi trebao biti glavni na aktualnom slučaju.

NCIS ne vjeruje da je slučaj prometne nesreće i bijega s mjesta nesreće riješen nakon što odvjetnica prvoosumnjičenog Gibbsu kaže da je povjerljivi alibi njezina klijenta pouzdan.11. sez., 9. ep. - 3. lipnja

Nakon što je otkriveno da je ministar ratne mornarice bio ozvučen tijekom tajnog sastanka, NCIS surađuje s NSA-inom analitičarkom Eleanor „Ellie“ Bishop kako bi otkrili tko je za to odgovoran.
 

 


 Tagovi