.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

NAVY CIS, 29. siječnja - 2. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

 

3. sez., 14. - 15. ep. - 29. siječnja

Prilikom otkrivanja ilegalne radionice za rastavljanje ukradenih automobila, tim NCIS-a nalazi odrezanu glavu marinca, skrivenu u jednom od automobila iz radionice. Kada nađu moguće sumnjivce, tim mora pronaći ostatak trupla i otkriti ubojicu.

Kada vozilo Hitne pomoći koje prevozi trupla marinca stradalog u automobilskoj nesreći eksplodira u vožnji, tim NCIS-a pozvan je da istraži što se zapravo dogodilo. Istraga ih dovodi do iznenađujućih otkrića – DNK žrtve pronađene u vozilu Hitne pomoći ne odgovara marinčevoj DNK, eksplozija u vozilu Hitne pomoći je podmetnuta, a obitelj pokojnog marinca krije vrlo važnu tajnu.


3. sez., 16. - 17. ep. - 30. siječnja

Kad skupina tinejdžera u nacionalnom parku pronađe mornaričke identifikacijske pločice, tim NCIS-a pozvan je da to istraži. Dok traže mjesto gdje je marinac kampirao, tim doznaje da je s njim bila još jedna osoba, vjerojatno žena. Istraga ih dovodi do još većeg otkrića – nacionalnim parkom možda hara serijski ubojica čija su meta žene.

Tim NCIS-a mora spriječiti tinejdžera koji drži polaznike srednje škole u mornaričkoj bazi u Quanticu kao taoce da detonira bombu pričvršćenu za njegovo tijelo. Gibbs (Mark Harmon) ulazi u učionicu i pokušava ga spriječiti, samo da bi shvatio da tinejdžera možda kontrolira netko izvana. U međuvremenu, dok je Gibbs u učionici, Tony (Michael Weatherly) ga zamjenjuje.3. sez., 18. - 19. ep. - 31. siječnja

Kada skupina djece slučajno otkrije truplo nestalog marinca u smrznutome jezeru, Gibbs (Mark Harmon) i njegov tim pozvani su da to istraže. Pretražujući dno smrznutoga jezera u potrazi za tragovima, tim NCIS-a nalazi još tri izrešetana trupla. Tijekom obdukcije, Ducky (David McCallum) i Gibbs (Mark Harmon) otkrivaju da tri nove žrtve imaju tetovaže koje označavaju pripadnost bandi. Otkrivši ovu važnu informaciju, tim pokušava otkriti marinčevu vezu sa smrtonosnom uličnom bandom.

Kada šifranticu Pentagona pronađu mrtvu, tim NCIS-a mora otkriti je li žrtva bila krtica u Pentagonu i je li počinila samoubojstvo. Tijekom istrage, tim otkriva da žrtva nije bila sama kad je umrla, stoga zasigurno nije počinila samoubojstvo. Sada tim mora pronaći krticu, ubojicu kriptografkinje.

3. sez., 20. - 21. ep. - 1. veljače

Dok s ostatkom tima NCIS-a radi na slučaju ubojstva, Abby gotovo pogine od dokaza iz slučaja i uskoro postaje jasno da je ubojstvo namješteno i da netko želi Abby smrt. Tim otkriva neke neprijatelje iz Abbyne prošlosti i moraju razotkriti napadača prije nego on ubije Abby.

Tim NCIS-a mora zaštiti Zivu (Cote de Pablo) kad sumnjivac umre u pritvoru a njezina je taktika moguć uzrok njegove smrti. Situacija postaje mnogo opasnija kad brat sumnjivca otme Jenny (Lauren Holly) i zahtijeva puštanje svojeg brata u zamjenu za nju, a ne zna da mu je brat mrtav.

3. sez., 22. - 23. ep. - 2. veljače

Dok istražuje, Gibbs (Mark Harmon) u eksploziji zadobiva ozbiljne ozljede i odvoze ga u bolnicu, gdje se prisjeća svoje bolne prošlosti koju je uvijek skrivao od ostalih. Ostatak tima mora nastaviti s istragom i ostaviti svoje osjećaje prema Gibbsovoj ozljedi postrance. Tony (Michael Weatherly) sada zamjenjuje Gibbsa, što bi moglo uzrokovati nevolje.

Tim NCIS-a istražuje terorističku skupinu bez Gibbsa (Mark Harmon), koji se još oporavlja od eksplozije. Gibbs se mora boriti s gubitkom pamćenja dok mu u posjet dolaze mentor i bivši šef. Njegova pomoć je nužna, pogotovo kad tim otkrije da je Gibbs jedina osoba koja ima informacije o planovima terorista, pa mora povratiti pamćenje prije nego teroristi napadnu.
 

Kriminalističku seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV.Tagovi