Navy CIS, 29. lipnja - 3. srpnja

Navy CIS, 1. sezona - 4
,
Navy CIS, 1. sezona - 4
hr_HR

Oboružani najnovijom i najnaprednijom opremom i redovito odlazeći u situacije opasne za život, članovi ove blisko povezane jedinice oslanjaju se jedni na druge kako bi učinili sve što je potrebno da zaštite nacionalne interese.

1. sezona, epizoda 15 - 16 - 29. lipnja

Leroy Gibbs (Mark Harmon) riskira valstitu karijeru kada odluči pomoći svom bivšem zapovjedniku osuđenom za krađu novca.

Terorist zarobi Duckyja (David McCallum), Geralda (Pancho Demmings) i Kate (Sascha Alexander). Tim istražuje kako je član terorističke organizacije uz sve postojeće provjere uopće dobio posao u mornaričkoj bazi.

1. sezona, epizoda 17 - 18 - 30. lipnja

Nakon zabave u ilegalnom noćnom klubu, nađeno je tijelo pripadnika mornaričkog pješaštva. Tim istražuje nekoliko tragova, uključujući ucjenu i nesreću.

Tim traži bivšeg komandosa koji je pobjegao iz zatvora kako bi se osvetio i našao pravog ubojicu svoje supruge.

1. sezona, epizoda 19 - 20 - 1. srpnja 

Ubijen je agent kriminalističko-obavještajne službe dok je istraživao slučaj. Specijalni tim mora otkriti što se dogodilo, istražujući okolnosti slučaja za koji je agent bio zadužen.

Pripadnik mornaričkog pješaštva nestao je nakon spoja koji je imao s novinarkom. Tijekom istrage, tim otkriva da su tri bivša člana njegove jedinice također mrtva, pa sumnja pada na zapovjednika jedinice.

1. sezona, epizoda 21 - 22 - 2. srpnja

U šumi je nađeno tijelo ubijenog pripadnika mornaričkog pješaštva. Istraga dovodi tim do mjesne policije i propale prodaje oružja.

U ovom se nastavku u specijalnoj ulozi pojavljuje Adam Baldwin, glumac poznat po ulozi u SF seriji 'Firefly'.
Gibbsov tim istražuje smrt komandosa koji je umro za vrijeme vježbe. Sumnja se da nije riječ o nesreći nego o ubojstvu.

1. sezona, epizoda 23 - 3. srpnja

Terorist namjerava napasti predsjednika Georgea W. Busha. Gibbs (Mark Harmon) i njegov tim prate tragove kako bi otkrili njegov identitet i našli otetu Kate (Sascha Alexander).

2. sezona, epizoda 1

Ernie Yost, stariji mornarički veteran priznaje da je prije gotovo šezdeset godina u bitki ubio svoje najbolje prijatelje, a na timu Navy CIS-a je da riješi sve zagonetke i spasi Ernieja od zatvora.

Ne propustite izazove ekipe agenata, istreniranih do kranjih granica, popularne kriminalističe serije 'Navy CIS' na Doma TV-u!Tagovi