.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 28. svibnja - 1. lipnja

Navy CIS, 10. sezona
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

10. sez., 21. - 22. ep. - 28. svibnja

Dok NCIS-ov tim istražuje ubojstvo Mossadova agenta u Virginiji, Tony i Ziva odlaze u Berlin u potragu za ubojicom njezina oca.

Kako bi se osvetili za ubojstvo Elija Davida i Jackie Vance, NCIS-ov tim grozničavo traži Bodnara unatoč naredbi Ministarstva domovinske sigurnosti da odustanu od toga slučaja.

10. sez., 23. - 24. ep. - 29. svibnja

Istražitelj Ministarstva obrane ispituje odgovor NCIS-ova tima na Bodnarov slučaj ubojstva Zivina oca i Vanceove supruge. Tim u međuvremenu istražuje pati li jedan narednik od paranoje ili su njegove tvrdnje da ga netko prati doista povezane sa stvari koja se tiče nacionalne sigurnosti.

U završnici desete sezone, međunarodna potjera za ubojicom Elija Davida i Jackie Vance pretvara se u savezni lov na vještice protiv Gibbsa i njegova tima koji propitkuje njihove nekonvencionalne metode i prijeti budućnosti njihove agencije.

11. sez., 1. - 2. ep. - 30. svibnja

Nakon eksplozije tijekom formalnog domjenka u Washingtonu, Parsons preuzima novu ulogu u agenciji NCIS, a Gibbsovu timu i dalje nedostaju tri agenta u premijernom nastavku 11. sezone serije „Navy CIS“.

Gibbs i njegov tim traže teroristički lanac u zemlji, a Tony putuje na misiju u Izrael kako bi pronašao Zivu.

11. sez., 3. - 4. ep. - 31. svibnja

NCIS-ovi agenti oslanjaju se na twitter u potrazi za nestalim mornaričkim poručnikom. U međuvremenu Mcgee je zametnuo značku, ali to krije od Gibbsa i nadređenih.

Ubojstvo žene koja oponaša preminula vojnika dovest će Gibbsa do afganistanskog skloništa za žene za koje se nekoć zalagao Mike Franks.

11. sez., 5. - 6. ep. - 1. lipnja

Najnovija istraga vraća Dinozzu u dane kad je radio u policijskoj postaji u Baltimoreu dok progoni sumnjivca u slučaju starom 15 godina.

NCIS i Služba za istraživanje obalne straže (CGIS) plove na more kako bi istražili sumnjivu eksploziju na naftnoj bušotini.

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!

 Tagovi