.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 27. veljače - 4. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

4. sez., 14.-15. ep. - 27. veljače

Nakon što ulove međunarodnog trgovca oružjem, tim NCIS-a doznaje da će tajni mornarički oružani sustav biti prodan La Grenouilleu, važnom trgovcu oružjem. Kako bi spriječili transakciju, tim će poslati Duckyja na tajni zadatak. U međuvremenu, čini se da na istom slučaju radi i druga vladina agencija s drugim planovima.

Kad je u napuštenom dijelu grada pronađeno truplo mornara, svi dokazi naizgled upućuju na to da je preminuo od slučajnog predoziranja, no kada tim otkrije još dokaza, ispostavit će se da je mornar ubijen. U međuvremenu, dok radi na slučaju, Tony se zbližava s lokalnim detektivom.

4. sez., 16.-17. ep. - 28. veljače

Kad poručnik bojnog broda postane žrtva trovanja radijacijom, tim NCIS-a mora otkriti počinitelja. Poručnik, koji radi za IAEA-u (Međunarodna agencija za atomsku energiju), tvrdi da samo dvojica njegovih kolega znaju za njegov zadatak, i da je počinitelj pokušao spriječiti poručnikovu sljedeću istragu.

Kad eksplozija u mauzoleju na vojnom groblju otkrije kriptu punu različitih dijelova tijela, tim NCIS-a mora izvijestiti obitelji žrtava, nadajući se da će naći poveznicu između raskomadanih žrtava i smanjiti broj osumnjičenih kako bi otkrili tko je počinio taj gnusan zločin. U međuvremenu, Abby (Pauley Perrette) se bori s osobnim problemom, a jedina osoba s kojom može razgovarati o njemu je Gibbs.

4. sez., 18.-19. ep. - 1. ožujka

Kada marinac, koji je navodno preminuo od smrzavanja, oživi na Duckyjevu (David McCallum) stolu za obdukciju, tim NCIS-a mora otkriti kretanje žrtve u zadnjih nekoliko dana kako bi doznali što mu se dogodilo i tko ga je ostavio da umre. Kako istraga napreduje, tim doznaje za žrtvino putovanje u Bagdad u privatnom teretnom avionu i otkriva poveznicu s Gibbsovom prošlošću.

Kad anoniman poziv u vezi s mogućim terorističkim aktivnostima upućen preko vikenda na vruću liniju NCIS-a rezultira smrću dvoje agenata poslanih u stupicu, tim NCIS-a mora otkriti tko je odgovoran. Pomaže im agentica Paula Cassidy (Jessica Steen), koja sebe smatra odgovornom za tragediju.

4. sez., 20.-21. ep. - 2. ožujka

McGee (Sean Murray) je pod velikim pritiskom tijekom istrage ubojstva narednika. Upravo po tom naredniku utemeljio je lik iz svoje najnovije knjige, a informacija je o ubojstvu je jako malo. On i njegov tim sada moraju istražiti tko je ubio narednika.

Direktorica Shepard (Lauren Holly) počini veliku pogrešku pristavši se sama naći s čovjekom koji joj može dati informacije o La Grenouilleu (Armand Assante), jer se njihov sastanak pretvara u ubojstvo doušnika. Sada tim NCIS-a mora prikupiti sve postojeće informacije i pokušati napokon uhvatiti neprijatelja.

4. sez., 22.-23. ep. - 3. ožujka

Kad slijepi fotograf slika truplo ubijenog skupnika, tim NCIS-a u istrazi zločina koristi se njegovim posebnim čulom. U međuvremenu, i Gibbs (Mark Harmon) i Tony imaju problema s obvezivanjem u svojim vezama.

Kad Jenny (Lauren Holly) odlazi na konferenciju u inozemstvo, Gibbs (Mark Harmon) postaje vršitelj dužnosti direktora, no njemu je draže ignorirati obaveze i voditi istragu ubojstva čovjeka koji je pronađen mrtav u taksiju koji je vozio prema središtu NCIS-a.4. sez., 24. ep. - 4. ožujka

Kad se Jenny (Lauren Holly) vrati iz Europe, cijeli tim bit će primoran proći poligrafski test Ministarstva domovinske sigurnosti, pri čemu će se otkriti najskrivenije tajne svih agenata. Uz to, nenaoružane Tonyja (Michael Weatherly) i Jeanne nemilosrdan diler drži kao taoce.

5. sez., 1. ep. - 4. ožujka

Konačni obračun tima NCIS-a i prepredenog trgovca oružjem završava eksplozivno i smrtonosno. U lovu na La Grenouillea (Armand Assante) tim NCIS-a otkriva veliku tajnu.


 

 Tagovi