Navy CIS, 27. - 31. svibnja

navy cis 3 sezona
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs, iskusni istražitelj s neortodoksnim, ali učinkovitim metodama.

3. sezona, epizoda 21 - 22 - 27. svibnja

Dok s ostatkom tima NCIS-a radi na slučaju ubojstva, Abby gotovo pogine od dokaza iz slučaja i uskoro postaje jasno da je ubojstvo namješteno i da netko želi Abby smrt. Tim otkriva neke neprijatelje iz Abbyne prošlosti i moraju razotkriti napadača prije nego on ubije Abby.

Tim NCIS-a mora zaštiti Zivu (Cote de Pablo) kad sumnjivac umre u pritvoru a njezina je taktika moguć uzrok njegove smrti. Situacija postaje mnogo opasnija kad brat sumnjivca otme Jenny (Lauren Holly) i zahtijeva puštanje svojeg brata u zamjenu za nju, a ne zna da mu je brat mrtav.

3. sezona, epizoda 23 - 24 - 28. svibnja

Dok istražuje, Gibbs (Mark Harmon) u eksploziji zadobiva ozbiljne ozljede i odvoze ga u bolnicu, gdje se prisjeća svoje bolne prošlosti koju je uvijek skrivao od ostalih. Ostatak tima mora nastaviti s istragom i ostaviti svoje osjećaje prema Gibbsovoj ozljedi postrance. Tony (Michael Weatherly) sada zamjenjuje Gibbsa, što bi moglo uzrokovati nevolje.

Tim NCIS-a istražuje terorističku skupinu bez Gibbsa (Mark Harmon), koji se još oporavlja od eksplozije. Gibbs se mora boriti s gubitkom pamćenja dok mu u posjet dolaze mentor i bivši šef. Njegova pomoć je nužna, pogotovo kad tim otkrije da je Gibbs jedina osoba koja ima informacije o planovima terorista, pa mora povratiti pamćenje prije nego teroristi napadnu.

4. sezona, epizoda 1 - 2 - 29. svibnja

Kad Ziva (Cote de Pablo) slučajno posvjedoči političkom atentatu, morala bi se predati FBI-u i trpjeti posljedice, bez pomoći Gibbsa (Mark Harmon), koji sad uživa u mirovini. Ziva dozna da je FBI traži i bježi, dok tim NCIS-a, koji vodi Tony (Michael Weatherly), mora dokazati da je Ziva nedužna. Ipak, situacija postaje zamršenija i Ziva moli za pomoć jedinu osobu koja joj je uvijek vjerovala, Gibbsa.

Gibbs (Mark Harmon) je prisiljen vratiti se iz mirovine kako bi pomogao Fornellu, kojemu prijeti osuđenik pobjegao iz zatvora. Osuđenik prijeti Fornellu i njegovoj kćeri Emily. Gibbs i tim NCIS-a ponovno otvaraju stari slučaj pljačke i ispituju umirovljenog mornara koji je jedini kontaktirao s osuđenikom nakon što je ovaj završio u zatvoru. Istraga će odvesti tim NCIS-a do iznenađujućeg otkrića.

4. sezona, epizoda 3 - 4 - 30. svibnja

Napušten auto, registriran na ime nestale mornaričke poručnice, nađen je prepun krvi. Tim NCIS-a doznaje da je nestala poručnica izrađivala profile muškaraca pokušavajući pronaći savršenog muškarca za sebe. Kad otkriju da je poručnica namjeravala ići na seminar u lokalnom hotelu, Ziva kreće na tajni zadatak kako bi doznala više informacija. Ducky je zauzet pretraživanjem profila muškaraca. Jenny (Lauren Holly) iznese Tonyju (Michael Weatherly) tajnu ponudu.

Nakon što policija zaustavi vozača i uhiti ga zbog skrivenog oružja, u njihovo se patrolno vozilo zabije auto za čijim je volanom mrtvac. Ispostavi se da je uhićeni muškarac Rus i Ministarstvo domovinske sigurnosti tvrdi da je radio za njih. Rus je povezan sa starim slučajem na kojemu je radio Mike Franks. Mike se vraća iz mirovine da bi Rusa strpao iza rešetaka.

4. sezona, epizoda 5 - 6 - 31. svibnja

Kad nestalog razvodnika pronađu mrtvog u napuštenoj kući, tim NCIS-a otkriva da je bio zakopan u vrtu i zatim iskopan. Otkrivaju njegov identitet i doznaju da je trebao otići u Irak, no da se nije pojavio na dužnosti. Istraga ih vodi do novog traga – imao je dvije zaručnice. Abby (Pauley Perrette )analizira uzorke DNK dvije žene kako bi otkrila odgovara li koji uzorak onom nađenom u zemlji na truplu razvodnika.

Noć je vještica i tim NCIS-a zauzet je istraživanjem slučaja otmice. Marinčeva kći oteta je nakon što je otmičar napao marinca u njegovu domu. Istraga ih dovodi do činjenice da je par bio rastavljen. Doznavši da je supruga bila ta koja je razorila brak, odlučuju se usredotočiti na njezina bivšeg dečka. U međuvremenu, McGee i Tony (Michael Weatherly) zapanjeni su Abbynim kostimom za Noć vještica.

Kriminalističku seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

 Tagovi