novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

NAVY CIS, 26. - 30. ožujka

Navy CIS 6
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

7. sez., 2. - 3. ep. - 26. ožujka

Tim otkriva kako je bizarna smrt marinca i dvojice njegovih prijatelja možda povezana s njihovom prošlošću, no naposljetku je Gibbs taj koji završava na stazi sjećanja.

Tim mora ponovno istražiti smrt jednog poručnika nakon što je bloger koji ih je optužio za zataškavanje pronađen mrtav.

7. sez., 4. - 5. ep. - 27. ožujka

Pronađeni su ostaci ubijena marinca. Zadnji je put viđen na brodu na kojem je bila Ziva. Ziva mora otkriti što se s njom događalo dok nije bila u NCIS-u. Njezin će se status razriješiti.

Kad marinca poznatog po neslanim šalama pronađu mrtva na Noć vještica, NCIS-ov tim otkriva kako su žrtvine „dobroćudne“ šale možda izazvale stravičnu odmazdu. Ziva se u međuvremenu pokušava prilagoditi svojoj novoj ulozi u timu.

7. sez., 6. - 7. ep. - 28. ožujka

Istraga ubojstva tjera Gibbsa i njegov tim da glume obiteljske savjetnike njegovu bivšem mentoru, Mikeu Franksu, nadajući se da će spriječiti krvavi međunarodni sukob.

Uz pomoć tima, Vance se suočava s vlastitim demonima dok otkriva složenu vezu s ubojicom koji dovodi cijelu njegovu obitelj u opasnost.

7. sez., 8. - 9. ep. - 29. ožujka

Tim se doslovno nađe u mraku kad istragu smrti jednoga poručnika povežu s nestankom struje u cijelom gradu.

Posao mrtva marinca u vladinu trustu mozgova odvodi Gibbsa i tim u život 12-godišnjeg čuda od djeteta, koje je možda sljedeća meta ubojice.


7. sez., 10. - 11. ep. - 30. ožujka

Kad vojnika i sina umirovljenog pukovnika koji je postao svećenik pronađu mrtva, tim vjeruje kako je možda bio žrtva zločina iz mržnje. U međuvremenu Gibbsu za praznike otac dolazi u posjet.

Kad mornaričkog pilota pronađu mrtva pod sumnjivim okolnostima u zabačenom području, tim završava u borbi s nepopustljivom odvjetnicom koja ima skrivene namjere.

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi