novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 25. - 29. rujna

navy cis 14
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

14. sez., 6. ep. - 25. rujna

Nakon što mornarička dočasnica uspije pobjeći svojem otmičaru, Navy CIS otkriva da to ima neke veze s njezinim nestalim suprugom. Uz to, Abby u Navy CIS-u plete personalizirane darove za nove članove ekipe.

14. sez., 7. ep. - 26. rujna

Kada dozna da svjedoka u Navy CIS-ovu slučaju traži Američka imigracijska i carinska služba, Torres hrabro krši protokol. Uz to, Abby, Bishop i McGee ulaguju se stanodavcu Tonyju DiNozzu Starijem (Robert Wagner) u nadi da će unajmiti Tonyjev stan.

14. sez., 8. ep. - 27. rujna

Nakon što Navy CIS-ova agentica Bishop ode u Guantanamo kako bi prikupila dokaze u vezi s ubojstvom mornaričkog kapetana, ona počne preispitivati svoj prethodni rad u NSA-u. Uz to, Bishopina braća John i Robert (Jesse Bradford i Jesse Johnson) dolaze joj u posjet za Dan zahvalnosti i dosađuju njezinim kolegama ne bi li doznali s kim se Bishop viđa.

14. sez., 9. ep. - 28. rujna

Ekipa Navy CIS-a istražuje niz sve gorih prijetnji kongresnici Jenni Flemming (Mary Stuart Masterson), a direktor Vance nadzire privremene mjere zaštite.

14. sez., 10. ep. - 29. rujna

Nakon što dokazi o ubojstvu mornaričkog kapetana dovedu do Duckyjeve pokojne majke, Ducky se prisjeća prošlosti i propituje ključnu životnu odluku koju je donio prije 37 godina. Uz to, ekipa razmjenjuje božićne darove, a Gibbs za Božić večera s Fornellom.

'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!
 Tagovi