Navy CIS, 25. - 29. lipnja

Navy CIS 12. sezona - 9
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

12. sez., 13. - 14. ep. - 25. lipnja

Gibbs i tim kreću u istragu nakon ubojstva mornaričkog poručnika koji je prvi otvoreni gay pripadnik Mornarice koji treba dobiti Medalju časti. Također, kako se približava termin poroda njegove žene, Palmer se priprema za očinstvo darivanjem djeteta u NCIS-ovu uredu.

DiNozzo se vraća na vojnu akademiju koju je pohađao kao tinejdžer, nakon što ubijenog marinca i studenta te škole pronađu kako stišće fotografiju jednoga trenutačnog studenta. Također, Bishop i njezin muž pozivaju Gibbsa i tim na posebnu večeru.

12. sez., 15. - 16. ep. - 26. lipnja

NCIS-ov tim misli da Gibbsov zakleti neprijatelj stoji iza eksplozije na samitu o globalnom terorizmu, ali Gibbs odluči ne sudjelovati u istrazi da bi pomogao žalošću shrvanom Fornellu, čiji je život na rubu toga da se raspadne nakon ubojstva njegove žene.

Tajni identitet stvoren za jedan od Gibbsovih tajnih slučajeva prije 20 godina ponovno se pojavljuje nakon što je otkriveno da je žrtva ubojstva živjela pod tim lažnim imenom.

12. sez., 17. - 18. ep. - 27. lipnja

Dokaz iz NCIS-ova slučaja ubojstva otkriva kako je jedna rijetka posuđena slika zamijenjena za lažnu, zbog čega DiNozzo stariji otkriva timu svoje znanje i kontakte o crnom tržištu umjetnina.

Nakon što pronađu tijelo lopova u kući jednog marinca, NCIS otkriva telefonsku karticu jedne terorističke skupine koju prate Delilah i Ministarstvo obrane. Margo Harshman vraća se kao McGeejeva djevojka Delilah Fielding.

12. sez., 19. - 20. ep. - 28. lipnja

Ubojstvo dočasnika izbacuje trag u neriješenom slučaju bombe na aerodromu starom 40 godina, koji je Gibbsu i DiNozzu dodijeljen posljednje dvije godine. Također, McGee je ljubomoran što prethodno nije upućen u taj neriješeni slučaj.

DiNozzo radi u paru sa svojom djevojkom, specijalnom agenticom ATF-a Zoé
Keates, nakon što dokazi otkriju da je oružje kojim je počinjeno ubojstvo u jednom NCIS-ovu slučaju prvotno kupljeno za kontroverznu ATF-ovu operaciju postavljanja klopke po imenu „Operacija brzi i žestoki“. Također, Anthony DiNozzo stariji vraća se u grad na posebnu večeru da bi upoznao djevojku svoga sina.

12. sez., 21. - 22. ep. - 29. lipnja

Gibbs i Bishop putuju u Afganistan nakon što je ubojstvo marinca u Washingtonu dovedeno u vezu s terorističkom skupinom koja drži jednoga drugog marinca kao taoca u inozemstvu. Također, DiNozzo se uzruja kad McGeeja odaberu za novo lice NCIS-a za sve regrutacijske brošure.

Specijalni agent Ned Dorneget iz NCIS-ovih cyber operacija pomaže timu kad netko ubije mornaričkog poručnika korvete koji je radio u Uredu mornaričke obavještajne službe. Također, tim otkriva da su Jake i Gibbs postali dobri prijatelji.

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!
 Tagovi