.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 24. - 29. travnja

Navy CIS 8. sezona epizode - 14
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

8. sez., 16.-17. ep. - 24. travnja

Odrezani prsti i zubi ubijenog marinca otkriveni su u ukradenoj torbici jednoga džepara, što šalje NCIS na zadatak pronalaženja hladnokrvnog ubojice.

NCIS otkriva kako je jedan od njihovih nekadašnjih pomoćnika u istrazi, pronađen brutalno izboden nasmrt, prodavao informacije o tome kako opljačkati skladište puno vrijednih stvari, koje pripada ženi optuženoj za prijevaru. U međuvremenu se uredu priključuje nova specijalna agentica.

8. sez., 18.-19. ep. - 25. travnja

Gibbs propitkuje Vanceove motive kad počne ispitivati tinejdžera optuženog za ubojstvo svojeg oca, umirovljenog marinca.

NCIS povezuje poruku u krvi, koju je ostavio ubijeni mornarički pukovnik, s rukopisom koji možda sadrži povjerljive vojne informacije.

8. sez., 20.-21. ep. - 26. travnja

Na Gibbsovo nezadovoljstvo, specijalna agentica E. J. Barrett (Sarah Jane Morris) vraća se i vodi istragu smrti jednog mornara, koja bi mogla biti povezana sa serijom ubojstava povezanih s lukama. U međuvremenu, Ziva napokon upoznaje svojega dečka Raya (Enrique Murciano) s timom.

NCIS-ov tim pronalazi ubojicu mornaričkog satnika nakon što je Pentagonova nadzorna kamera otkrila kako je taj zločin počinio jedan narednik. U međuvremenu, Gibbs objavljuje kako će agentica Barrett i njezin tim preuzeti slučaj lučkog ubojice.

8. sez., 22.-23. ep. - 27. travnja

Nakon što Tonyjev bivši partner Danny Price završi kao najnovija žrtva lučkog ubojice, prisjeća se dana dok je bio detektiv u Baltimoreu, uključujući svoj prvi susret s Gibbsom.

Nakon što novi dokazi otkriju da se lučki ubojica infiltrirao u agenciju, NCIS-ovi timovi love svaki trag u utrci da ga pronađu.

8. sez., 24. ep. - 28. travnja

Životi pripadnika NCIS-a ugroženi su kad se nađu licem u lice sa zloglasnim lučkim ubojicom, u završnici osme sezone.

9. sez., 1. ep. - 28. travnja

Nakon što je mjesecima pratio svoju metu, Tony završava s krvlju NCIS-ova agenta na svojim rukama, a na Gibbsu je da mu pomogne složiti dijelove te slagalice.9. sez., 2. ep. - 29. travnja

NCIS-ov tim otkriva zaprepašćujuće iznenađenje kad se mladi marinac pojavi na zabavi dobrodošlice sa smrtonosnom ubodnom ranom.
 

 

 


 Tagovi