.

 

novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 23. - 28. siječnja

Navy CIS 11. sezona - 3
19.01.2017. 12:09, Doma TV komentiraj pošalji

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.3. sez., 7. ep. - 23. siječnja

Kad šestogodišnji dječak obavijesti tim NCIS-a da mu je otac otet, tim otkriva da je nestali otac zapravo kapetan korvete koji je radio na tajnom projektu imena Honor, te da je jedini koji zna kôd kojim se projekt otvara. Dok se Gibbs (Mark Harmon) zbližava s dječakom, ostatak tima otkriva da je u projekt provalio haker i da su informacije o projektu izbrisane. Je li nestali časnik nedužan ili je zapravo krivac?

Navy CIS, 2. sezona - 7

3. sez., 8. ep. - 24. siječnja

Kada timu NCIS-a isporuče trupla dvoje unajmljenih ubojica, Ziva (Cote de Pablo) i Tony (Michael Weatherly) preuzimaju identitete žrtava i kreću u tajnu misiju otkrivanja osobe koja je unajmila ubojice. Dok rade na slučaju, Ziva i Tony zajedno provode vrijeme u luksuznome hotelu i privlačnost među njima raste. Gibbs (Mark Harmon) otkriva da njegov tim nije jedini koji radi na slučaju.

Navy CIS, 2. sezona

3. sez., 9. ep. - 25. siječnja

Tony (Michael Weatherly) je optužen za umorstvo žene čije je truplo nađeno u Quanticu i tim mora dokazati da je nedužan. Svi mogući dokazi ukazuju na to da je Tony kriv, a tim će dati sve od sebe da oslobodi svojega agenta i prijatelja.

Navy CIS, 2. sezona - 5

3. sez., 10. ep. - 26. siječnja

McGee na dužnosti ubije muškarca za kojeg se kasnije otkrije da je prikriveni policajac. Kad Jenny (Lauren Holly) odluči odobriti istragu o McGeeju, tim NCIS-a prisiljen je dokazati da je McGee nedužan, što rasteže Gibbsov (Mark Harmon) odnos s Jen do krajnjih granica. U međuvremenu, Tonyja (Michael Weatherly) muči njegova prošlost.

Navy CIS, 2. sezona - 4

3. sez., 11. ep. - 27. siječnja

Tijekom snimanja reality showa u mornaričkoj bazi stradava supermodel, i tim NCIS-a mora otkriti njezinog ubojicu. Tim otkriva ljubavni trokut manekenke i tri muškarca, od kojih su svi sumnjivci. U međuvremenu, Jenny (Lauren Holly) zasmeta to što se Gibbs (Mark Harmon) odbija pojaviti na svečanosti dodjele nagrade u njegovu čast.

Navy CIS, 2. sezona - 63. sez., 12. ep. - 28. siječnja

Tijekom istrage u brodogradilištu, gdje traže krijumčareno oružje, Tony (Michael Weatherly) i Ziva (Cote de Pablo) nestaju i tim NCIS-a mora ih pronaći. Abby (Pauley Perrette) ih pokušava naći prateći njihove GPS signale, no čini se da su izvan dosega mreže. U međuvremenu Tony i Ziva, skriveni u kontejneru, nalaze dokaze koji bi im mogli pomoći da riješe slučaj.
 

 

 

Ocijeni: 0 glas(ova) 0,0
Glades exposed
Glades
24.05.2017 / 11:07
Navy CIS, 8. sezona
Navy CIS
15.05.2017 / 09:37
Tragovi zločina 3. sezona exposed
Tragovi zločina
17.05.2017 / 08:47
Škorpion exposed
Škorpion
08.05.2017 / 16:12

Pošalji članak

Vaša e-mail adresa:

E-mail adresa primatelja:

Kratka poruka:

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se