.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 23. - 28. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

3. sez., 7. ep. - 23. siječnja

Kad šestogodišnji dječak obavijesti tim NCIS-a da mu je otac otet, tim otkriva da je nestali otac zapravo kapetan korvete koji je radio na tajnom projektu imena Honor, te da je jedini koji zna kôd kojim se projekt otvara. Dok se Gibbs (Mark Harmon) zbližava s dječakom, ostatak tima otkriva da je u projekt provalio haker i da su informacije o projektu izbrisane. Je li nestali časnik nedužan ili je zapravo krivac?

3. sez., 8. ep. - 24. siječnja

Kada timu NCIS-a isporuče trupla dvoje unajmljenih ubojica, Ziva (Cote de Pablo) i Tony (Michael Weatherly) preuzimaju identitete žrtava i kreću u tajnu misiju otkrivanja osobe koja je unajmila ubojice. Dok rade na slučaju, Ziva i Tony zajedno provode vrijeme u luksuznome hotelu i privlačnost među njima raste. Gibbs (Mark Harmon) otkriva da njegov tim nije jedini koji radi na slučaju.

3. sez., 9. ep. - 25. siječnja

Tony (Michael Weatherly) je optužen za umorstvo žene čije je truplo nađeno u Quanticu i tim mora dokazati da je nedužan. Svi mogući dokazi ukazuju na to da je Tony kriv, a tim će dati sve od sebe da oslobodi svojega agenta i prijatelja.

3. sez., 10. ep. - 26. siječnja

McGee na dužnosti ubije muškarca za kojeg se kasnije otkrije da je prikriveni policajac. Kad Jenny (Lauren Holly) odluči odobriti istragu o McGeeju, tim NCIS-a prisiljen je dokazati da je McGee nedužan, što rasteže Gibbsov (Mark Harmon) odnos s Jen do krajnjih granica. U međuvremenu, Tonyja (Michael Weatherly) muči njegova prošlost.

3. sez., 11. ep. - 27. siječnja

Tijekom snimanja reality showa u mornaričkoj bazi stradava supermodel, i tim NCIS-a mora otkriti njezinog ubojicu. Tim otkriva ljubavni trokut manekenke i tri muškarca, od kojih su svi sumnjivci. U međuvremenu, Jenny (Lauren Holly) zasmeta to što se Gibbs (Mark Harmon) odbija pojaviti na svečanosti dodjele nagrade u njegovu čast.3. sez., 12. ep. - 28. siječnja

Tijekom istrage u brodogradilištu, gdje traže krijumčareno oružje, Tony (Michael Weatherly) i Ziva (Cote de Pablo) nestaju i tim NCIS-a mora ih pronaći. Abby (Pauley Perrette) ih pokušava naći prateći njihove GPS signale, no čini se da su izvan dosega mreže. U međuvremenu Tony i Ziva, skriveni u kontejneru, nalaze dokaze koji bi im mogli pomoći da riješe slučaj.
 

 

 Tagovi