NAVY CIS, 20. - 24. kolovoza

navy cis 14
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

14. sez., 15. ep. - 20. kolovoza

U dvosatnoj specijalnoj epizodi: nakon što je Abbyn think tank o domovinskoj sigurnosti kompromitiran, a ona dođe u posjed prave bombe, ekipa Navy CIS-a otkriva da je vođa grupe ubijen i da je ukradena bilježnica sa zapisanim teoretskim scenarijima ubojitih napada.

14. sez., 16. ep. - 21. kolovoza

Nakon što Gibbs i ekipa nađu novi trag u slučaju Chen, Bishop je odlučnija nego ikada da se osveti za ubojstvo Quasima, svoga pokojnog dečka. Uz to, Torres agente uči umjetnosti džeparenja.

14. sez., 17. ep. - 22. kolovoza

McGee otkriva da mu je netko ispreturao cijeli stan. Riječ je o pljačkašu koji pokušava pronaći predmet velike vrijednosti koji je negdje u stanu skrio osuđivani kriminalac koji je prethodno živio u tom stanu. Uz to, kongresnica Flemming (Mary Stuart Masterson) pokušava uvjeriti ravnatelja Vancea da karijeru nastavi u politici.

14. sez., 18. ep. - 23. kolovoza

Kako bi ispunili želju na samrtnoj postelji jednoga mornara, Gibbs i ekipa Navy CIS-a ponovno istražuju slučaj ubojstva koji je prvotno proglašen nesretnim slučajem. Uz to, ovaj slučaj podsjeća Torresa na tragično razdoblje u njegovoj prošlosti.

14. sez., 19. ep. - 24. kolovoza

Marinac je ubijen na priredbi upriličenoj u čast dobrotvornoj organizaciji Honor Flight Network koja besplatno vodi veterane u posjet memorijalnim mjestima iz 2. svjetskog, Korejskog i Vijetnamskog rata. Ekipa Navy CIS-a mora se osloniti na iritantnog vijetnamskog veterana Henryja Rogersa (Bruce McGill) kako bi doznala kuda se žrtva kretala tog dana. Uz to, McGee i Bishop istražuju sočan trač u vezi s Quinn i Torresom.

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi