.

 

novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 20. - 25. veljače

Navy CIS 8. sezona epizode - 8
16.02.2017. 11:41, Doma TV komentiraj pošalji

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.4. sez., 8. ep. - 20. stoljeća

Kad marinca veterana s počastima pronađu mrtvog u hotelu, tim NCIS-a mora otkriti što mu se dogodilo. Uskoro shvaćaju da marinac nije počinio samoubojstvo i da je bio beskućnik. Prilikom pregledavanja njegovih stvari nalaze kompromitirajuće dokaze protiv njega, a Gibbs (Mark Harmon) odluči dokazati njegovu nedužnost.

Navy CIS 8. sezona epizode - 10

4. sez., 9. ep. - 21. stoljeća

McGee krši pravila, riskirajući posao u NCIS-u, kako bi pomogao sestri Sarah, koja se pojavila dezorijentirana i okrvavljena. Dok on pokušava otkriti što se dogodilo njegovoj sestri, tim NCIS-a istražuje slučaj mornara koji je nekako povezan s McGeejevom sestrom. Tony i Abby (Pauley Perrette ) zauzeti su ljubavnim problemima, a ispostavi se da McGee krije još jednu tajnu.

Navy CIS 8. sezona epizode - 4

 

Osim ove odlične kriminalističke serije Doma TV donosi vam seriju Mentalist koja vas čeka odmah nakon završene epizode Navy CIS-a!

4. sez., 10. ep. - 22. stoljeća

Kad u peći u mornaričkoj bazi pronađu spaljeno, mumificirano truplo nestalog bjegunca, NCIS mora surađivati s FBI-om. Ispostavi se da je spaljeni čovjek serijski ubojica. Oba tima posjećuju njegovu obitelj i otkrivaju nešto šokantno. Uz to, tim NCIS-a mora se nositi s knjigom koju je McGee napisao o njima, koristeći „izmišljene“ likove.

Navy CIS 8. sezona epizode - 3

4. sez., 11. ep. - 23. stoljeća

Kad robotsko vozilo nazvano "Otto," dio važnog projekta Ministarstva obrane, prouzroči smrt poručnika bojnog broda, a poslije zamalo ubije Abby, tim NCIS-a mora otkriti tko je sabotirao vozilo i ubio poručnika. U međuvremenu, Ziva (Cote de Pablo) shvaća da Tony (Michael Weatherly) stalno posjećuje bolnicu. Što radi ondje?

Navy CIS 12.sezona - 11

 

Doma TV svaki dan vam donosi još jednu, svjetski hvaljenu seriju Laži mi.

 

4. sez., 12. ep. - 24. stoljeća

Kad visokorangiranog časnika mornaričke obavještajne službe ubiju u motelskoj sobi u jednom gradiću, tim NCIS-a mora naći njegova ubojicu. Nakon što otkriju da je časnik mrtav već gotovo tri dana, te da su lokalne vlasti već „istražile“ zločin, Gibbs (Mark Harmon) čvrsto odluči riješiti slučaj, koji bi mogao biti povezan s terorističkom ćelijom, i ne dopustiti da mu lokalne vlasti stanu na put.

Navy CIS 12.sezona - 124. sez., 13. ep. - 25. veljače

Kad tim NCIS-a otkrije da je nestalih 10 kilograma visokotoksičnog kemijskog oružja sada u rukama Mamouna Sharifa, traženog terorista, morat će otkriti način da ga pronađu i zaustave prije nego što bude prekasno, a sve uz pomoć pukovnice Hollis Mann i stalne telefonske pozive samog Sharifa.

 

Nakon NAVY CIS-a, Mentalista te serije Laži mi,  očekuje vas još jedna kriminalistička uspješnica, serija Osumnjičeni sa Jim Cavizelom u glavnoj ulozi.

 


 

Na naslovnoj stranici pogledaj što vas još očekuje ovaj tjedan u svim serijama koje vam donosi Doma TV. 

 

Ocijeni: 0 glas(ova) 0,0
Glades exposed
Glades
24.05.2017 / 11:07
Navy CIS, 8. sezona
Navy CIS
15.05.2017 / 09:37
Tragovi zločina 3. sezona exposed
Tragovi zločina
17.05.2017 / 08:47
Škorpion exposed
Škorpion
08.05.2017 / 16:12

Pošalji članak

Vaša e-mail adresa:

E-mail adresa primatelja:

Kratka poruka:

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se