Navy CIS, 20. - 24. svibnja

navy cis 3 sezona
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs, iskusni istražitelj s neortodoksnim, ali učinkovitim metodama.

 3. sezona, epizoda 11 -12 - 20. svibnja

 

Tijekom snimanja reality showa u mornaričkoj bazi stradava supermodel, i tim NCIS-a mora otkriti njezinog ubojicu. Tim otkriva ljubavni trokut manekenke i tri muškarca, od kojih su svi sumnjivci. U međuvremenu, Jenny (Lauren Holly) zasmeta to što se Gibbs (Mark Harmon) odbija pojaviti na svečanosti dodjele nagrade u njegovu čast.

 

Tijekom istrage u brodogradilištu, gdje traže krijumčareno oružje, Tony (Michael Weatherly) i Ziva (Cote de Pablo) nestaju i tim NCIS-a mora ih pronaći. Abby (Pauley Perrette) ih pokušava naći prateći njihove GPS signale, no čini se da su izvan dosega mreže. U međuvremenu Tony i Ziva, skriveni u kontejneru, nalaze dokaze koji bi im mogli pomoći da riješe slučaj.3. sezona, epizoda 13 -14 - 21. svibnja

 

Kad kapetan fregate zadužen za pošiljku nuklearnog oružja nestaje, tim NCIS-a započinje istragu. Tim mora brzo riješiti slučaj, prije nego osoba koja je otela kapetana fregate otkrije tajnu lokaciju nuklearnog oružja ili naudi kapetanu.

 

Tim NCIS-a istražuje umorstva dviju supruga marinaca, i mora naći ubojicu prije nego on napadne sljedeću metu, treću ženu.


3. sezona, epizoda 15 -16 - 22. svibnja

 

Prilikom otkrivanja ilegalne radionice za rastavljanje ukradenih automobila, tim NCIS-a nalazi odrezanu glavu marinca, skrivenu u jednom od automobila iz radionice. Kada nađu moguće sumnjivce, tim mora pronaći ostatak trupla i otkriti ubojicu.

 

Kada vozilo Hitne pomoći koje prevozi trupla marinca stradalog u automobilskoj nesreći eksplodira u vožnji, tim NCIS-a pozvan je da istraži što se zapravo dogodilo. Istraga ih dovodi do iznenađujućih otkrića – DNK žrtve pronađene u vozilu Hitne pomoći ne odgovara marinčevoj DNK, eksplozija u vozilu Hitne pomoći je podmetnuta, a obitelj pokojnog marinca krije vrlo važnu tajnu.3. sezona, epizoda 17 -18 - 23. svibnja

 

Kad skupina tinejdžera u nacionalnom parku pronađe mornaričke identifikacijske pločice, tim NCIS-a pozvan je da to istraži. Dok traže mjesto gdje je marinac kampirao, tim doznaje da je s njim bila još jedna osoba, vjerojatno žena. Istraga ih dovodi do još većeg otkrića – nacionalnim parkom možda hara serijski ubojica čija su meta žene.

 

Tim NCIS-a mora spriječiti tinejdžera koji drži polaznike srednje škole u mornaričkoj bazi u Quanticu kao taoce da detonira bombu pričvršćenu za njegovo tijelo. Gibbs (Mark Harmon) ulazi u učionicu i pokušava ga spriječiti, samo da bi shvatio da tinejdžera možda kontrolira netko izvana. U međuvremenu, dok je Gibbs u učionici, Tony (Michael Weatherly) ga zamjenjuje.3. sezona, epizoda 19 -20 - 24. svibnja

 

Kada skupina djece slučajno otkrije truplo nestalog marinca u smrznutome jezeru, Gibbs (Mark Harmon) i njegov tim pozvani su da to istraže. Pretražujući dno smrznutoga jezera u potrazi za tragovima, tim NCIS-a nalazi još tri izrešetana trupla. Tijekom obdukcije, Ducky (David McCallum) i Gibbs (Mark Harmon) otkrivaju da tri nove žrtve imaju tetovaže koje označavaju pripadnost bandi. Otkrivši ovu važnu informaciju, tim pokušava otkriti marinčevu vezu sa smrtonosnom uličnom bandom.

 

Kada šifranticu Pentagona pronađu mrtvu, tim NCIS-a mora otkriti je li žrtva bila krtica u Pentagonu i je li počinila samoubojstvo. Tijekom istrage, tim otkriva da žrtva nije bila sama kad je umrla, stoga zasigurno nije počinila samoubojstvo. Sada tim mora pronaći krticu, ubojicu kriptografkinje.


 

Kriminalističku seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 Tagovi