.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 20. - 25. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

6. sez., 7.-8. ep. - 20. ožujka

Duhovi iz prošlosti napadaju Gibbsa (Mark Harmon) dok tim istražuje smrtonosnu pljačku banke. Gibbs preispituje vlastitu prosudbu kada mu Vance (Rocky Carroll) dodjeljuje pripravnika koji će pomagati njegovu timu u istrazi smrtonosne pljačke banke.

Tajna igra rata dovodi do velikih posljedica za jednog člana tima. Šokantno otkriće izlazi na svjetlo dana nakon što je tim prisiljen igrati opasnu igru.

6. sez., 9.-10. ep. - 21. ožujka

Nakon zapanjujućeg otkrića, tim mora vjerovati ne baš povjerljivim izvorima kako bi zaštitili tajni vladin dosje. Gibbs (Mark Harmon) se mora osloniti na informacije upitnih osoba kako bi uspio zaustavili zločinca koji namjerava ukrasti povjerljive vladine tajne.

Tim otkrije razne tajne časnika koji je stradao u prometnoj nesreći. Nakon njegove smrti tim otkriva da je časnik vodio nasilan tajni život, a istraga ih odvede u nasilan podzemni svijet uličnih borbi.

6. sez., 11.-12. ep. - 22. ožujka

Radeći na slučaju tijekom Božića, tim se susretne s neobičnom situacijom. Naime otkriju da je glavni osumnjičeni u slučaju mrtva već skoro sedamnaest godina. Tijekom slučaja tima počne dolaziti do zapanjujućih osobnih otkrića.

McGee (Sean Murray) se nađe u ženskom zatvoru nakon što ubojstvo čuvara dovodi do zauzimanja zatvora. Tim je tada prisiljen otkriti istinu o ubojstvu čuvara kako bi oslobodio McGeea.

6. sez., 13.-14. ep. - 23. ožujka

Nakon što je Ducky (David McCallum) izboden na poprištu zločina, tim razotkriva uznemirujuće tajne. Tajne iz Duckyjeve zatajene prošlosti izbijaju na površinu te unesu šok i nevjericu u tim.

Privatni život ubijenog desetnika je pod povećalom, jer tim mora utvrditi da li je sumnja na čin veleizdaje dovela do njegove smrti.

6. sez., 15.-16. ep. - 24. ožujka

Gibbs (Mark Harmon) se mora suočiti s demonima iz vlastite prošlosti kada na poprištu zločina otkriva šifriranu poruku. Tim dođe i do otkrića u slučaju ubijenog marinca koji je bio upleten u rat gradskih bandi.

Kada stari slučaj počne proganjati Tonyja DiNozza (Michael Weatherly), Gibbs (Mark Harmon) mu odluči pomoći. Naime nakon što ubojstvo dovodi do ponovnog otvaranja stare istrage Gibbs zamijeni ulogu s DiNozzijem.6. sez., 17.-18. ep. - 25. ožujka

U rješavanju slučaja smrti agenta NCISA-a Gibbs (Mark Harmon) i Tony (Michael Weatherly)se moraju zaputiti u pustinju kako bi pronašli ženu po imenu Dina Risi (Mira Furlan) koja ima odgovor na misterij smrti agenta. Tamo susreću i šerifa Claya Boyda.

Smrt boksača navodi Vancea (Rocky Carroll) da započne vlastitu istragu, jer se opet nađe sa svojim nekadašnjim protivnikom Joeom Banksom. Njegov postupak ne odobrava Gibbs (Mark Harmon) koji tako s njim uđe u sukob.
 

 


 Tagovi