Navy CIS, 6. sezona

Navy CIS 6
,
hr_HR

PON - NED 20.00

(Navy CIS: Naval Criminal Investigative Service), SAD, 2008.
CBS, 6. sezona, 25 nastavaka

Autor i izvršni producent: Donald P. Bellisario
Izvršni producenti: Chas. Floyd Johnson, Shane Brennan i Donald P. Bellisario

ULOGE:
Mark Harmon ... Leroy Jethro Gibbs
Cote de Pablo… Ziva David
Michael Weatherly ... Anthony Dinozzo
Pauley Perrette ... Abby Sciuto
David McCallum ... dr. Donald 'Ducky' Mallard
Sean Murray ... Timothy McGee

NAGRADE:
2004. godine druga najgledanija serija CBS-a
2004. nagrada ASCAP za najbolju seriju
2005. Emmy – nominacija za najboljeg gostujućeg glumca (Charles Durning)
2005. BMI Film & TV – nagrada za glazbu u seriji
2006. dobila nagradu 'Imagen Foundation' za najbolju sporednu žensku ulogu (Cote de Pablo)
2006. nagrada ASCAP za najbolju seriju
2008. nominirana za Emmy za epizodnu ulogu u seriji
2008. nominirana za nagradu Mladih umjetnika za najbolju glumačku izvedbu
gostujuće mlade zvijezde (Dominic Scott Kay Young)
2009. glumica Cote de Pablo je nominirana za nagradu Imagen Award u kategoriji najbolje sporedne televizijske glumice

Mark Harmon kao Leroy Jethro Gibbs

Svojim glumačkim talentom Mark Harmon zaradio je brojne prestižne nagrade i nominacije. Nominaciju za nagradu Emmy u kategoriji za najbolju sporednu ulogu zaslužio je nastupom u još jednoj izuzetno hvaljenoj seriji 'Zapadno krilo'. Dvije godine za redom nominiran je za nagradu Zlatni globus za ulogu u seriji 'Reasonable Doubts'. Nagrađivan je i za svoj nastup u seriji 'Chicago Hope'. Uloga Gibbsa je bila ponuđena Don Johnsonu koji ju je odbio te tako je prepustio Mark Harmonu.
Specijalni agent Leroy Jethro Gibbs je bivši marinac čije istražiteljske sposobnosti nemaju premca. U šestoj sezoni Gibbs se mora suočiti sa svojim tajnama iz prošlosti kada istraga krene u smjeru njegovog rodnog grada.
 

Michael Weatherly kao Anthony DiNozzo

Michael Weatherly poznat je po svojoj ulozi Logana u seriji 'Tamni Anđeo'. Svoju je televizijsku karijeru počeo u sada već kultnom 'The Cosby Showu'. Ostvario je i nekoliko zapaženih filmskih uloga.
Anthony DiNozzo je bio bivši detektiva za ubojstva. Iako ponekad djeluje kao vječiti adolescent, njegov instinkt na terenu je superioran i nezamjenjiv. U novim nastavcima Tony otkriva sve o svojoj kolegici Zivi.
 

Cote de Pablo kao Ziva David

Ova rođena Čileanka karijeru je započela glumeći u sapunici ‘All My Children’, a vodila je i vlastiti talk show ‘Control’. U šestoj sezoni glumica Cote de Pablo je bila nominirana za nagradu Imagen u kategoriji najbolje sporedne glumice.
Zive David je bila bivša agentica Mosada. Novi nastavci će biti teški za Zivu, jer će konačno upoznati svoj tim sa svojim ocem, čelnikom Mosada.
 

Pauley Perrette kao Abby Sciuto

Pauley Perrette iskazala se u serijama 'CSI', 'Murder One' te '24', a gledali smo je i u izvrsnom filmu 'Put do slave'. Osim što se bavi glumom Perrette je i pjesnikinja, glazbenica, aktivistica u borbi za ljudska prava, književnica, fotografkinja i producentica.
Abby Sciuto je vrhunska znanstvenica forenzičarka čiji crni humor savršeno odgovara njenom ekscentričnom 'darkerskom' stilu odijevanja. Abby će u šestoj sezoni biti aktivnija na terenu.
 

Sean Murray kao Timothy McGee

Murray je gostovao u brojnim poznatim i rado gledanim serijama kao što su 'JAG', 'Boston Public' i 'Hitna služba'. Lik kojeg tumači, Timothy je briljantni kompjuterski stručnjak čije znanje nije zasjenila njegova nesigurnost na terenu.
 

David McCallum kao Dr. Donald "Ducky" Mallard

David McCallum rođen je u Škotskoj iz koje je u Ameriku doselio 1961. Impresivan je broj od 30 knjiga na kazetama kojima je posudio svoj glas. Za ulogu Illyja Kuryakina u 'The Man from U.N.C.L.E.' nominiran je za dvije nagrade Emmy.
Medicinski vještak dr. Donald Mallard nezamjenjiv je član ekipe. U šestoj sezoni na vidjelo izlaze njegove dobro čuvane tajne iz prošlosti.

Više o šestoj sezoni serije saznajte na 'Navy CIS 6'.

 Tagovi