.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

NAVY CIS, 18. - 22. lipnja

Navy CIS, 11. sezona - 4
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

12. sez., 3. - 4. ep. - 18. lipnja
Gibbs i McGee putuju u Rusiju da bi sigurno otpratili kući NCIS-ova računalnog inženjera povezanog s povjerljivim informacijama, no njihova je misija ugrožena i prisiljeni su nestati s mreže dok ih lovi ruska plaćenička skupina. U međuvremenu tim u Washingtonu mahnito koristi sve resurse i kontakte među agencijama koje imaju, da bi locirali nestale članove svog tima, u premijeri 12. sezone NCIS-a.

Kad mornaričkog poručnika ubiju na putu na privatni sastanak s predsjednikom, NCIS-ov tim mora utvrditi je li ubojstvo dio nedavne navale orobljavanja na tom području ili proračunati napad radi čuvanja tajnih informacija.


12. sez., 5. - 6. ep. - 19. lipnja

Kad NCIS-ov slučaj otkrije povezanost s Duckyjevim otuđenim najboljim prijateljem iz djetinjstva, on i specijalna agentica Bishop putuju u London da bi razgovarali s obitelji i kolegama njegova prijatelja. Dok su ondje, Ducky se počne prisjećati odluka koje je donio u prošlosti i utjecaja koje su imale na njegov kasniji život.

Tajnica Mornarice dodjeljuje NCIS-ov tim združenoj protuterorističkoj jedinici nakon što je ubijena mornarička istraživačka znanstvenica, a glavnu sumnjivicu traži ruska vlada. Da bi zadobio prednost, Gibbs nalaže DiNozzu da ometa vođu združene jedinice, agenticu FBI-a Leiju Pendergast.


12. sez., 7. - 8. ep. - 20. lipnja
Tijekom zajedničke vježbe obalne straže i NCIS-a na moru, Gibbs i agentica CGIS-a Borin opažaju mrtvog čovjeka u moru, a pokaže se da je to nestali član posade s broda udaljenog 60 nautičkih milja. Ukrcavši se na taj brod da bi proveo ispitivanja, Gibbs se nađe na plovilu kojim zapovijedaju pirati. Diane Neal gostuje kao agentica CGIS-a Abigail Borin, a Jim Beaver u gostujućoj je ulozi kao kapetan Tom O’Rourke.

NCIS-ov tim mora utvrditi je li ubojstvo žene mornaričkoga kapetana fregate povezano s njezinom profesijom terapeutkinje ili je teroristički čin, nakon što pronađu ime kapetana fregate na popisu meta džihadista. U međuvremenu tim raspravlja o kostimima za Noć vještica i Tonyjevim nedavnim navikama na spojevima.12. sez., 9. - 10. ep. - 21. lipnja
Istražujući ubojstvo umirovljenoga stožernog narednika, NCIS-ov tim otkriva prevarantsku humanitarnu organizaciju koja iskorištava ljude koji traže nestale pripadnike vojske. U međuvremenu Bishop muče rezultati njezine evaluacije kao novakinje, a Tony razmišlja o tome da udomi mačku lutalicu koja je došla za njim kući.

Dok NCIS-ov tim istražuje uzrok nesreće čiji je počinitelj pobjegao, a koja je rezultirala smrću jednog narednika, Gibbs traži način da očisti mornaričku bolničarku koja je služila u dvjema misijama u Afganistanu, nakon što je ukazano na to da je ilegalno pružala liječničku pomoć žrtvama sudara, iako se čak i preživjele žrtve kunu u tehnike kojima im je spasila život.


12. sez., 11. - 12. ep. - 22. lipnja
Dok čekaju na aerodromu Dulles jer su zapeli zbog lošeg vremena, DiNozzo, Bishop i njezin muž Jake rade na NCIS-ovu slučaju koji uključuje povišenu terorističku prijetnju aerodromima tijekom navale putnika za Dan zahvalnosti. Jamie Bamber gostuje kao Bishopin muž, NSA-ov odvjetnik Jake Malloy.

NCIS-ov se tim konzultira s troje cyber terorista koje su uhvatili, nakon što je u cijelom gradu nestalo interneta tjedan dana prije Božića. Također, McGee razmišlja o tom slučaju i Gibbsovim poznatim pravilima dok piše iskreno pismo svom ocu.


12. sez., 13. - 14. ep. - 23. lipnja
NCIS-ov tim mora istražiti niz mjesta zločina koji izgledaju kao da su kopija prethodnih slučajeva. Također, dvije Gibbsove bivše žene, od kojih tim jednu tek mora upoznati, pojavljuju se na mjestu zločina da bi razgovarale s njim o nečemu važnom.

NCIS-ov tim traži domaćeg terorista nakon što se u spasilačkoj misiji u Siriji otkrije da je jedan Amerikanac bio umiješan u zarobljavanju jednoga socijalnog radnika. U međuvremenu McGee i Bishop propitkuju DiNozzovo neobično ponašanje.

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi