.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 17. - 22. travnja

img placeholder
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

8. sez., 5.-6. ep. - 17. travnja

Kad kontroverznog DJ-a i mornaričkoga časnika ustrijele i ubiju, tim otkriva mračan plan.

Pokušavajući shvatiti um briljantne mornaričke znanstvenice, Abby postaje fiksirana na rješavanje njezina ubojstva, a DiNozzova najnovija avanturica dovodi do zanimljivog Halloweena.

8. sez., 7.-8. ep. - 18. travnja

DiNozzov se otac vraća i igra ključnu ulogu u istrazi ubojstva, koja bi mogla imati katastrofalne rezultate.

Tim je zadužen za zaštitu Zivina oca, kad njegovo prisustvovanje NCIS-ovoj konferenciji dovede do neočekivanih iznenađenja, u prvom dijelu dvodijelne epizode NCIS-a.

8. sez., 9.-10. ep. - 19. travnja

Tim užurbano traži odgovore, a šokantna zasjeda otkriva novi obrat u njihovoj trenutačnoj istrazi, na kraju drugoga dijela.

NCIS-ov tim istražuje nestanak mornaričkog narednika koji je jedini svjedok u predstojećem suđenju za ubojstvo.

8. sez., 11.-12. ep. - 20. travnja

Gibbs i NCIS-ov tim udružuju snage s agenticom Istražiteljske službe Obalne straže (CGIS) kako bi riješili ubojstvo marinca za večerom na brodu.

Kada predstavljanje fakulteta na smotri sveučilišta završi fatalno za jednog narednika, NCIS-ov tim, praćen prethodnikom dr. Mallarda, riješit će njegovo ubojstvo.

8. sez., 13.-14. ep. - 21. travnja

NCIS-ov tim kreće u akciju kako bi pronašao azilanta odgovornog za to što je nasmrt istukao marinca u vlastitom dvorištu.

NCIS-ov tim odlazi na obveznu tjelesnu provjeru dok istražuje smrt mornaričkog pukovnika.8. sez., 15. ep. - 22. travnja

Neuspjeli pokušaj atentata u Belgraviji prisiljava NCIS na zaštitu kćeri ministra obrane, koja studira u SAD-u. U međuvremenu, Gibbs istražuje smrt američkog marinca koji je ubijen u bombaškom napadu.


 

 

 

 Tagovi