Navy CIS, 17. - 21. rujna

Navy CIS, 15. sezona - 8
,
hr_HR

Ovaj se tim, pod vodstvom Leroya Jethra Gibbsa (Mark Harmon), uz dozu humora suočava s ubojstvima, špijunažama, terorizmom i ostalim zločinima povezanima s mornaricom.

15. sez., 11. ep. - 17. rujna

Torres i Bishop na tajnom su zadatku kao kriminalni par plaćenika tijekom Navy CIS-ove operacije traženja ilegalnog odljeva droge iz civilne marine u Norfolku.

15. sez., 12. ep. - 18. rujna

Kad si naoko sretna i uspješna mornarička poručnica oduzme život, Gibbs i ekipa provedu opsežnu istragu razgovarajući s obitelji i prijateljima, nekadašnjim i sadašnjim.

15. sez., 13. ep. - 19. rujna

McGee i Torres odlaze u kuću srednjoškolke koja je svjedočila prometnoj nesreći u kojoj je vozač pobjegao. Ali kada djevojka pobjegne sa svojim roditeljima, ekipa se nađe u škripcu. Vanceova je kći uhićena zbog krađe u prodavaonici.

15. sez., 14. ep. - 20. rujna

Nakon što je nađeno tijelo nestalog mornaričkog časnika, Vance naređuje Gibbsu da surađuje s privatnim istražiteljem, bivšim agentom FBI-a Tobiasom T. C.-jem Fornallom koji je bio angažiran da ga nađe.
Bishop i Torres ispituju Alberta Hathawaya (Kevin Pollak), osuđenog savjetnika za ulaganja, kad žrtvu povežu sa suđenjem koje je u žiži zanimanja. Epizoda završava napetom scenom u kojoj eksplodira auto Gabriela Hicksa i Sloane leži onesviještena nasred ceste.

15. sez., 15. ep. - 21. rujna

Navy CIS dogovara se s osuđenim ubojicom Paulom Triffom (French Stewart) i daje mu da 48 sati bude u svojoj bivšoj kući, a sadašnjem McGeejevu domu, u zamjenu za podatke kojima će osuditi njegova bivšeg zatvorskog cimera Gabriela Hicksa, ubojicu koji je prevario Gibbsa i Fornella.

Ne propustite pratiti petnaestu sezonu kriminalističke serije 'Navy CIS' na Doma TV-u! Više o petnaestoj sezoni saznajte OVDJE.Tagovi