.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 16. - 22. travnja

NAVY CIS 8. sezona - 3
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

8. sez., 8. - 9. ep. - 16. travnja

Tim užurbano traži odgovore, a šokantna zasjeda otkriva novi obrat u njihovoj trenutačnoj istrazi, na kraju drugoga dijela.

NCIS-ov tim istražuje nestanak mornaričkog narednika koji je jedini svjedok u predstojećem suđenju za ubojstvo.

8. sez., 10. - 11. ep. - 17. travnja

NCIS-ov tim istražuje nestanak mornaričkog narednika koji je jedini svjedok u predstojećem suđenju za ubojstvo.

Gibbs i NCIS-ov tim udružuju snage s agenticom Istražiteljske službe Obalne straže (CGIS) kako bi riješili ubojstvo marinca za večerom na brodu.

8. sez., 12. - 13. ep. - 18. travnja

Kada predstavljanje fakulteta na smotri sveučilišta završi fatalno za jednog narednika, NCIS-ov tim, praćen prethodnikom dr. Mallarda, riješit će njegovo ubojstvo.

NCIS-ov tim kreće u akciju kako bi pronašao azilanta odgovornog za to što je nasmrt istukao marinca u vlastitom dvorištu.

8. sez., 14. - 15. ep. - 19. travnja

NCIS-ov tim odlazi na obveznu tjelesnu provjeru dok istražuje smrt mornaričkog pukovnika.

Neuspjeli pokušaj atentata u Belgraviji prisiljava NCIS na zaštitu kćeri ministra obrane, koja studira u SAD-u. U međuvremenu, Gibbs istražuje smrt američkog marinca koji je ubijen u bombaškom napadu..

8. sez., 16. - 17. ep. - 20. travnja

Odrezani prsti i zubi ubijenog marinca otkriveni su u ukradenoj torbici jednoga džepara, što šalje NCIS na zadatak pronalaženja hladnokrvnog ubojice.

NCIS otkriva kako je jedan od njihovih nekadašnjih pomoćnika u istrazi, pronađen brutalno izboden nasmrt, prodavao informacije o tome kako opljačkati skladište puno vrijednih stvari, koje pripada ženi optuženoj za prijevaru. U međuvremenu se uredu priključuje nova specijalna agentica.

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!

 Tagovi