.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 16. - 21. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

3. sez., 1. ep. - 16. siječnja

Nakon terorističkog napada, agenti NCIS-a su u šoku i pokušavaju se nositi s Kateinom smrću, svatko na svoj način. Njihova je misija sada prikupiti sve moguće informacije o Ariju (Rudolf Martin) i pronaći način da ga zaustave prije nego ubije još nekoga. U međuvremenu, uz osjećaj krivnje za Kateinu smrt, Gibbs (Mark Harmon) doznaje da direktor NCIS-a odlazi, a zamijenit će ga Jenny Shepard (Lauren Holly), žena uz koju Gibbsa vežu romantične uspomene.

3. sez., 2. ep. - 17. siječnja

Još uvijek šokiranog Kateinom smrću, Gibbsa (Mark Harmon) čeka još jači udarac kad Ari (Rudolf Martin) otme Duckyja (David McCallum) i odluči se poigrati njegovim umom. Nakon što Jenny (Lauren Holly) i Gibbs gotovo stradaju od hitaca, Gibbs je još odlučniji jednom i zauvijek završiti s Arijem, a Zivina čudna veza s Arijem bit će upravo ono što mu je potrebno.

3. sez., 3. ep. - 18. siječnja

Gibbs (Mark Harmon) mora ispitati zatvorenika osuđenog na smrt kako bi otkrio gdje je ovaj skrivao svoje žrtve, no kad taj plan ne uspije, tim mora riješiti slučaj na svoj način.

3. sez., 4. ep. - 19. siječnja

Nakon što truplo muškarca bude pronađeno u grobnici koja datira iz Građanskog rata, tim otkriva da je žrtva desetnik i pokopan je živ. Tijekom istrage Abby otkriva žrtvin posljednji telefonski poziv. U međuvremenu, Gibbsa njegova nova šefica Jenny Shepard (Lauren Holly) obavještava da je agentica Ziva (Cote de Pablo) odsad stalna agentica NCIS-a.

3. sez., 5. ep. - 20. siječnja

Tim NCIS-a započinje istragu o slučaju dočasnika ustrijeljenog na autocesti. Prvi trag, činjenica da je žrtva vodila dvostruki život, vodi ih do mogućeg rješenja zločina, no stvari se mijenjaju kada otkriju posljednju poruku umiruće žrtve, koja ih vodi do potpuno novog traga.3. sez., 6. ep. - 21. siječnja

Tim NCIS-a preuzima čudan slučaj – ubojstvo supruge jednog marinca prenošeno je uživo na Internetu. Istraga otkriva da su dvije kućanice vodile pornografsku web stranicu, i obje su nestale. Tijekom potrage za njima, tim će pokušati naći webmastera i riješiti slučaj navodnoga umorstva.
 


 

 Tagovi