.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS New Orleans, 16. - 17. lipnja

Navy CIS New Orleans
,
hr_HR

Navy CIS: New Orleans drama je o lokalnom područnom uredu koji istražuje slučajeve vezane uz vojno osoblje u The Big Easyju, gradu poznatom po svojoj glazbi, zabavi i raskalašenosti.

 8. - 9. ep. - 16. lipnja

Tim NCIS-a istražuje ubojstvo dočasnika nađenog u skladištu pokretnih pozornica za Mardi Gras sa zaručničkim prstenom i planom za prosidbu u ruci. Međutim, priča dobiva zagonetni obrat kad tim ne uspije locirati njegovu dugogodišnju djevojku.

Nakon što utvrdi da je pronađeni pištolj pripadao nadnaredniku koji je umro prije 40 godina, tim NCIS-a ponovno otvara neriješeni slučaj koji Wadeica pokušava riješiti u posljednjih 40 godina. Osim toga, tim se priprema i za tradicionalnu večeru u povodu Dana zahvalnosti.

10. - 11. ep. - 17. lipnja

Tim NCIS-a istražuje ubojstvo umirovljenog mornaričkog specijalca koji je ušao u trag osobama koje se izdaju za vojna lica. No istraga dobiva zagonetni obrat kad glavnog osumnjičenika zateknu s mornaričkom jaknom časnika za kojeg se vjeruje da je poginuo na dužnosti u Afganistanu. Osim toga, Brody otkriva da je LaSalle neobjašnjivo nezainteresiran za Božić, iako je inače opsjednut blagdanima.

Članovi tima NCIS-a istražuju smrtonosnu eksploziju na mornaričkoj dobrotvornoj večeri kojoj su nazočili i otkrivaju da je Pride zapravo bio meta napada.

Napete epizode serije 'Navy CIS New Orleans' ne propustite pratiti vikendom na Domi TV.Tagovi