.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 18. - 22. rujna

Navy CIS 14. sezona - 1
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

 14. sez., 1. ep. - 18. rujna

U prvoj epizodi 14. sezone serije tim Navy CIS-a istražuje ubojitu eksploziju automobila u Washingtonu koja je povezana s NCIS-ovim specijalnim agentom Nicholasom "Nickom" Torresom (Wilmer Valderrama), a koji je nestao prije šest mjeseci dok je bio na tajnom zadatku u Argentini. Također, Gibbs moli NCIS-ovu specijalnu agenticu Alexandru "Alex" Quinn (Jennifer Esposito) da potajice prati njegovu ekipu nakon što je odbio osam agenata koje je ona obučavala i preporučila ih za otvoreno radno mjesto.


14. sez., 2. ep. - 19. rujna

Tijekom istrage smrtnog slučaja za vrijeme godišnjice diplome u Quanticu, Navy CIS otkriva bombašku zavjeru i mrežu lopova koja već dugo djeluje. Uz to, Torres i Quinn privikavaju se na život u Gibbsovoj ekipi što uključuje i novi raspored sjedenja u prostoriji.

14. sez., 3. ep. - 20. rujna

Kad ekipa Navy CIS-a istražuje kobni pad marinske narednice sa zgrade, njezina Grace Confalone (Laura San Giacomo) povjerava se Gibbsu i predlaže mu da istragu vodi kao da je riječ o slučaju ubojstva. Uz to, Torres traži novi životni prostor.

14. sez., 4. ep. - 21. rujna

Tijekom krstarenja s civilima, kada je rodbini posade dopušteno prenoćiti na brodu, na razaraču pronađeno je tijelo mornaričkog poručnika. Gibbs, Quinn i Palmer odlaze na pučinu istražiti taj slučaj. Uz to, McGee razmišlja o tome kako na savršen način zaprositi Delilu Fielding (Margo Harshman) u Navy CIS-u.

14. sez., 5. ep. - 22. rujna

Kad nestalog časnika MI6 povežu s ubijenim mornaričkim dočasnikom, Gibbs šalje Quinn i Bishop u Philadelphiju da surađuju s časnikom MI6 Claytonom Reevesom (Duane Henry). Uz to, Quinn s mukom opisuje slučaj Navy CIS-a zbog kojeg je prestala raditi na terenu.

 

Navy CIS pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi