.

 

novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 13. - 18. ožujka

Navy CIS 6. sezona - 1
08.03.2017. 16:52, Doma TV komentiraj pošalji

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.5. sez., 14.-15. ep. - 13. ožujka

Pojavljuje se La Grenouilleovo (Armand Assante) truplo i cijeli je NCIS pod istragom FBI-a. Za njegovo ubojstvo osumnjičena je Jenny (Scottie Thompson).

Kad se minobacački napad pretvori u istragu ubojstva, dva člana tima NCIS-a odlaze u Bagdad. Rocky Carroll (“Invazija“) vraća se kao novi zamjenik načelnika NCIS-a.

Navy CIS 6. sezona - 25. sez., 16.-17. ep. - 14. ožujka

Dok ga u tajnosti prati, višestruki ubojica posumnja u Zivu (Cote de Pablo) i njezin je život u opasnosti. Ostatak tima pokuša svojoj kolegici Zivi sačuvati život, koji je sada u opasnosti.

Palmer (Brian Dietzen) je u velikoj opasnosti kad postane meta anonimnog ubojice, kojega jedino on može prepoznati. Gibbs i njegov tim morat će ući u trag tajanstvenog ubojice.

Navy CIS 6. sezona - 3

5. sez., 18.-19. ep. - 15. ožujka

Bivši član NCIS-a nađen je mrtav. Dok love ubojicu, cijeli je tim u opasnosti. Pred šefom Gibbsom (Mark Harmon) nalazi se težak zadatak. Uz pomoć svog tima, Gibbs će morati čim prije riješiti ovaj slučaj kako ne bi još netko uskoro nastradao.

Nakon ubojstva bivšega člana, tim NCIS-a mora naći ubojice prije nego što ubiju još jednoga člana, Gibbsa (Mark Harmon). U istrazi nabijenoj osjećajima, tim se, unatoč željama zamjenika načelnika Vancea (Rocky Carroll), trudi držati zajedno.

Navy CIS 6. sezona - 4

6. sez., 1.-2. ep. - 16. ožujka

Tajna oko odluke direktora Vancea (Rocky Carroll) da razdvoji Gibbsov (Mark Harmon) tim biva konačno otkrivena. Gibbs u istrazi ubojstva mornaričkog vojnika otkrije šokantnu poveznicu između slučaja i odluke direktora Vancea da raspusti njegov tim.

Istraga misterioznog samoubojstva na brodu dovodi do začuđujućeg, smrtonosnog zaokreta. Stacioniran na nosaču zrakoplova, DiNozzo (Michael Weatherly) otkriva da je prividno samoubojstvo mornaričkog poručnika bojnog broda možda povezano s većim, smrtonosnim planom.

Navy CIS 6. sezona - 5

6. sez., 3.-4. ep. - 17. ožujka

Poznati senator obraća se Gibbsu (Mark Harmon) za pomoć nakon ubojstva mlade mornaričke časnice. Tako se tim NCIS-a upliće se u svijet okrutne washingtonske politike te osim na slučaj mora paziti na razne političke interese.

Tim NCIS-a se upušta u istragu koja otkriva mnoge tajne. Nakon što su dva marinca napadnuta iz zasjede Gibbs(Mark Harmon) mora opet posjetiti rodni grad, gdje će na vidjelo izaći njegove tajne iz njegove prošlosti.

Navy CIS 6. sezona - 66. sez., 5.-6. ep. - 18. ožujka

Gibbs (Mark Harmon) se nakon dugo vremena suoči s poznatim licem. On i njegov tim moraju uloviti ubojicu marinaca što će ga dovesti u sukob s agentom FBI-a Fornellom (Joe Spano).

Kako se približava Noć vještica, psihotični ubojica tjera tim da zaigra smrtonosnu igru virtualne mačke i miša. U tjednu prije Noći vještica, ubojiti psihopat vabi tim koristeći internet za ostavljanje tragova o identitetu sljedeće žrtve.
 

 

 

 

 


 

Ocijeni: 0 glas(ova) 0,0
Navy CIS, 8. sezona
Navy CIS
13.04.2017 / 16:07
Osumnjičeni
Osumnjičeni
14.04.2017 / 09:03
Mentalist 5. sezona exposed
Mentalist
22.03.2017 / 12:21
Prijatelji 1. sezona epizode - 11
Prijatelji
17.04.2017 / 11:52

Pošalji članak

Vaša e-mail adresa:

E-mail adresa primatelja:

Kratka poruka:

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se