NAVY CIS, 13. - 17. kolovoza

NAVY CIS 13. sezona - 1
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

14. sez., 10. ep. - 13. kolovoza

Nakon što dokazi o ubojstvu mornaričkog kapetana dovedu do Duckyjeve pokojne majke, Ducky se prisjeća prošlosti i propituje ključnu životnu odluku koju je donio prije 37 godina. Uz to, ekipa razmjenjuje božićne darove, a Gibbs za Božić večera s Fornellom.

14. sez., 11. ep. - 14. kolovoza

Nakon što propadne tajna operacija u slučaju poslovnog čovjeka koji terorističkim činovima manipulira burzom vrijednosnica, ekipa Navy CIS-a traži nove tragove. Uz to, Bishop i Qasim (Rafi Silver) zajedno dolaze do prekretnice u slučaju.

14. sez., 12. ep. - 15. kolovoza

Nakon što ugleda brata jednog od „Navy CIS-ovih najtraženijih zločinaca“, Gibbs odmah preuzima svoj nekadašnji identitet i odlazi na tajni zadatak u njihovu ozloglašenu protuvladinu miliciju. Uz to, Bishop i Reeves surađuju u neslužbenoj istrazi.

14. sez., 13. ep. - 16. kolovoza

Tijekom Navy CIS-ove istrage nalijetanja vozila na žrtvu i bijega s mjesta nesreće, Palmer prilazi strancu na vanjskom rubu zgrade i pokušava mu spasiti život.

14. sez., 14. ep. - 17. kolovoza

Ubojstvo mornaričkog dočasnika u gradiću nadomak Washingtona ponovno će potaknuti Navy CIS na suradnju sa „Sherlockima“, istražiteljskom ekipom koja se financira iz privatnih izvora, a koja ima i novog člana, Anthonyja DiNozza Starijeg (Robert Wagner).

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi