.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

NAVY CIS, 11. - 15. lipnja

Navy CIS, 11. sezona - 4
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

11. sez., 17. - 18. ep. - 11. lipnja

NCIS-ov tim ulazi u svijet rock 'n' rolla nakon što je tijekom probe za vojni humanitarni koncert eksplodirala bomba. Oscarom nagrađeni Keith Carradine u gostujućoj je ulozi kao Manheim Gold.

Gibbs se ponovno susreće s bivšim kolegom jer zbog ubojstva kongresnika u New Orleansu na slučaju surađuju uredi na terenu i FBI.

11. sez., 19. - 20. ep. - 12. lipnja

Nakon što ih dokazi usmjere k oponašatelju zloglasnog povlaštenog ubojice, Gibbs, Bishopica i lokalni terenski ured slijede tragove u New Orleansu.

Mcgeejeva djevojka Delilah obraća se NCIS-ovu timu nakon otkrivanja novih dokaza u kontroverznom slučaju koji su zatvorili njezini šefovi.

11. sez., 21. - 22. ep. - 13. lipnja

NCIS-ov tim mora ustanoviti je li ubojstvo mornaričkog časnika povezano sa slučajnom tučnjavom u baru ili ima veze s onime što je znao o napadu na časnicu s kojom je radio.

NCIS istražuje nestanak mornaričkog fotografa koji je trebao svjedočiti u medijski eksponiranom afganistanskom slučaju ubojstva.

11. sez., 23. - 24. ep. - 14. lipnja

Dinozzo je poslan u Pariz na tajni zadatak kako bi kući doveo admiralovu kćer, ali nakon dolaska na kontroverzno mjesto zločina, mora se izdaleka osloniti na pomoć NCIS-ova tima.

Gibbs putuje kući nakon vijesti o smrti svoga oca, a NCIS istražuje požar na američkom mornaričkom brodu u završnici 11. sezone serije.

12. sez., 1. - 2. ep. - 15. lipnja

 

Gibbs i McGee putuju u Rusiju da bi sigurno otpratili kući NCIS-ova računalnog inženjera povezanog s povjerljivim informacijama, no njihova je misija ugrožena i prisiljeni su nestati s mreže dok ih lovi ruska plaćenička skupina. U međuvremenu tim u Washingtonu mahnito koristi sve resurse i kontakte među agencijama koje imaju, da bi locirali nestale članove svog tima, u premijeri 12. sezone NCIS-a.

Kad mornaričkog poručnika ubiju na putu na privatni sastanak s predsjednikom, NCIS-ov tim mora utvrditi je li ubojstvo dio nedavne navale orobljavanja na tom području ili proračunati napad radi čuvanja tajnih informacija.

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!



Tagovi