Navy CIS, 12. sezona

Navy CIS 12. sezona - 3
,
hr_HR

PON - PET 19.50

(NCIS), SAD, 2014./2015., kriminalistička serija
Tvorci serije: Donald P. Bellisario, Don McGill

12. sezona, 24 epizode

Glume:
Mark Harmon - Leroy Jethro Gibbs
Michael Weatherly - Anthony DiNozzo
Sean Murray - Timothy McGee
Pauley Perrette - Abby Sciuto
David McCallum - dr. Donald Mallard-Ducky
Rocky Carroll - Leon Vance

Doma TV prikazuje dvanaestu sezonu kriminalističke hit serije 'Navy CIS', koja prati skupinu specijalnih agenata pod vodstvom Leroyja Jethra Gibbsa u istragama različitih zločina povezanih s Mornaricom, od ubojstava i špijunaže do terorizma. Uz obilnu dozu humora koja proizlazi iz zabavne dinamike unutar Gibbsova tima agenata, ova se serija razlikuje od uobičajenih proceduralnih kriminalističkih serija.

O glumcima:

MARK HARMON
(Leroy Jethro Gibbs)

Harmon je rođen i odrastao u Južnoj Kaliforniji, gdje je pohađao UCLA i diplomirao komunikologiju. Glumački talent priskrbio mu je više nominacija za Emmy i Zlatni globusom tijekom karijere. Za Emmy je bio nominiran za najboljega gostujućega glumca u dramskoj seriji 'Zapadno krilo'. Dobio je dvije uzastopne nominacije za Zlatni globus za ulogu u seriji 'Reasonable Doubts'' te za najbolju mušku ulogu u televizijskom filmu 'After the Promise', ali i za ulogu serijskog ubojice Teda Bundyja u filmu 'The Deliberate Stranger'.
Harmonove uloge u dugometražnim filmovima uključuju filmove 'Bezobrazna prognostičarka', 'Šašavi petak', 'Željna slobode', 'Wyatt Earp', 'Strah i prezir u Las Vegasu', 'Rođeni ubojice' i 'Posljednja večera'. Harmon je također posudio glas Supermanovu liku u animiranom filmu Warner Home Videa 'Liga pravde: Kriza na dvije Zemlje'.
Počašćen je zvijezdom na Holivudskoj stazi slavnih 2012. godine.

Michael Weatherly
(Anthony DiNozzo)

Weatherly je rođen u New Yorku. Odustao je od fakulteta kako bi se posvetio glumačkoj karijeri, a paralelno je svirao i u bendu. Prva uloga bila je u 'Cosby Showu', gdje je glumio cimera Thea Huxtablea. Također je glumio i u serijama kao što su 'Spy Game', 'Ally McBeal', 'Anđeo tame', 'JAG' i 'Čarobnice'. Glumio je i u filmovima 'Posljednji dani diska', 'Cabin by the Lake', 'Brzi na okidaču' i 'Venus and Mars'.

SEAN MURRAY
(Timothy McGee)

Sean Murray rođen je u Marylandu. Na televiziji je, između ostaloga, igrao glavnu ulogu u seriji 'The Random Years' te sporednu ulogu u CBS-ovoj seriji 'Harts of the West'. Ostvario je gostujuće uloge u brojnim serijama, uključujući 'JAG' te 'Školske tajne' i 'Hitna služba'.
Murray se pojavio i u nekoliko dugometražnih filmova, uključujući 'Hokus pokus', 'Život ovog dječaka' i 'Too Romantic'.

PAULEY PERRETTE
(Abby Sciuto)

Pauley Perrette rođena je u New Orleansu, a odrastala po cijelom američkom Jugu. Ima diplomu s preddiplomskog studija sociologije, psihologije i kriminalistike, a odustala je od diplomskog studija kriminalistike kako bi se posvetila glumi u New Yorku. Glumila je u serijama kao što su 'The Drew Carey Show', 'Jesse', 'Time of Your Life', '24', 'Dawson's Creek', 'Frasier' i 'JAG'.
Glumila je u i filmovima 'The Price of Kissing', 'Korak do slave', 'Gladna srca', 'Krug' i 'Ash Tuesday', a posudila je glas u animiranim filmovima 'Superman vs. The Elite', 'Batman Beyond' i 'Scooby-Doo! And Kiss: Rock and Roll Mystery'.

DAVID McCALLUM
(dr. Donald Mallard - Ducky)

David McCallum rođen je u Škotskoj, a u SAD je došao 1961. godine Njegov se glas može naći na više od 30 knjiga na vrpci i CD-u, a tumačio je i Illyu Kuryakina u seriji 'The Man from U.N.C.L.E.', za što je dobio dvije nominacije za nagradu Emmy.
Na televiziji je, između ostaloga, glumio u serijama 'The Education of Max Bickford', 'Sapphire and Steel', 'Motherlove', 'The Invisible Man', te u epizodama serija 'Na granici mogućeg', 'Zakon i red', 'Seks i grad' i 'Ubojstvo, napisala je'.
Glumio je u filmovima kao što su 'Najveća pripovijest ikad ispričana', 'Veliki bijeg', 'Mosquito Squadron', 'Billy Budd', 'Freud' i 'A Night to Remember', a osim što glumi u kazalištu, još i posuđuje glas u animiranim serijama kao što su Disneyjeva 'The Replacements', te popularni 'Ben 10'.

ROCKY CARROLL
(Leon Vance)

Caroll je rođen u Cincinnatiju, u saveznoj državi Ohio. Diplomirao je kazališnu umjetnost u St. Louisu, nakon čega se odselio u New York i dobio prve uloge u Shakespearovim djelima u kazalištu. Uskoro je počeo glumiti u televizijskim serijama, pa je tako glumio u 'Chicago Hopeu', 'Uvodu u anatomiju”, 'Bostonskom pravu', 'Hitnoj službi', 'Agenciji' i 'Zapadnom krilu', .
U filmovima je, između ostalog, glumio u 'Grimiznoj plimi', 'Zatvoreniku', 'Ženskaru' i hit komediji s Jimom Carreyjem 'Reci da'.

Dvanaestu sezonu uzbudljive kriminalističke serije 'Navy CIS' pratite od 15. lipnja na Domi TV. Više o dvanaestoj sezoni saznajte na 'Navy CIS 12'.
 Tagovi