.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

NAVY CIS, 1. - 5. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

1. sez., 20. - 21. ep. - 1. siječnja

Pripadnik mornaričkog pješaštva nestao je nakon spoja koji je imao s novinarkom. Tijekom istrage, tim otkriva da su tri bivša člana njegove jedinice također mrtva, pa sumnja pada na zapovjednika jedinice.

U šumi je nađeno tijelo ubijenog pripadnika mornaričkog pješaštva. Istraga dovodi tim do mjesne policije i propale prodaje oružja.

1. sez., 22. - 23. ep. - 2. siječnja

U ovom se nastavku u specijalnoj ulozi pojavljuje Adam Baldwin, glumac poznat po ulozi u SF seriji 'Firefly'.
Gibbsov tim istražuje smrt komandosa koji je umro za vrijeme vježbe. Sumnja se da nije riječ o nesreći nego o ubojstvu.

Terorist namjerava napasti predsjednika Georgea W. Busha. Gibbs (Mark Harmon) i njegov tim prate tragove kako bi otkrili njegov identitet i našli otetu Kate (Sascha Alexander).

2. sez., 1. - 2. ep. - 3. siječnja

Ernie Yost, stariji mornarički veteran priznaje da je prije gotovo šezdeset godina u bitki ubio svoje najbolje prijatelje, a na timu Navy CIS-a je da riješi sve zagonetke i spasi Ernieja od zatvora.

U napuštenom vojnom kompleksu nađeni su mumificirani ostaci ženske osobe. Tim otkriva da je žrtva nestala prije nekoliko mjeseci, da je u trenutku smrti bila u vjenčanici, i da je možda žrtva serijskog ubojice. Potraga za ubojicom vodi ih u Floridu, gdje traže ženu koja je misteriozno nestala na putu na posao. Jedan od tragova je stari priručnik za dobre supruge.

2. sez., 3. - 4. ep. - 4. siječnja

Supruga i devetogodišnja slijepa kći kapetana bojnog broda otete su, a kapetan zatočen u vlastitu uredu komunicira s otmičarom koji prati svaki njegov korak računalnom kamerom. NCIS-ov tim istražuje slučaj u kojem se radi o velikoj sumi.

Unutar kruga u žitu u ruralnom području otkriven je mornarički helikopter, a piloti se vode kao nestali. Uskoro Navy CIS otkriva da je letio samo jedan pilot, u gradu već više od desetljeća vlada obiteljska zavada i nestali pilot traži osvetu.

2. sez., 5. - 6. ep. - 5. siječnja

Dva mornara nalaze truplo žene u mornaričkoj uniformi. Ducky (David McCallum) povezuje ubojstvo s neriješenim slučajem starim deset godina i tim kreće u potragu za serijskim ubojicom koji je ostavio poruku da će se vratiti.

NCIS otkriva da je mafija koristila mornaričko vježbalište kao odlagalište leševa. Jedna od žrtava je agent FBI-a koji je bio na tajnom zadatku. Tim kreće u potragu za krticom.

Kriminalističku seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do subote u večernjem terminu na Domi TV.

 Tagovi