Navy CIS, 1. - 5. listopada

Navy CIS, 15. sezona - 4
,
hr_HR

Ovaj se tim, pod vodstvom Leroya Jethra Gibbsa (Mark Harmon), uz dozu humora suočava s ubojstvima, špijunažama, terorizmom i ostalim zločinima povezanima s mornaricom.

15. sez., 21. ep. - 1. listopada
Kći moli Gibbsa da istraži ubojstvo njezine majke jer vjeruje da je policija osudila pogrešnog čovjeka. Abby na jedvite jade uspije osigurati rezervaciju u novom restoranu u kojem je hladno kao u igluu. Epizoda završava napeto kad napadač natjera Abby i Reevesa u uličicu prijeteći pištoljem i zahtijevajući novac. Reeves mu pruži svoj novčanik, ali Abby nudi pomoć umjesto novčanika. Odjekne pucanj.

15. sez., 22. ep. - 2. listopada
Kad dokaz otkrije da je član ekipe Navy CIS-a najnovija meta atentatora, ekipa prekapa stare slučajeve u potrazi za čovjekom koji se želi osvetiti. Reeves umire od ozljeda zadobivenih u pucnjavi s napadačem, on je instinktivno zaštitio Abby koja je završila u bolnici. Napadača je angažirao Robert King koji je kivan na Abby od svog uhićenja. Nad Reevesovim se mrtvim tijelom Abby zaklinje da će pokrenuti zakladu u njegovu rodnom Londonu i zbog toga napušta Navy CIS.

15. sez., 23. ep. - 3. listopada
Dok je Gibbs na misi za prijatelja izgubljenog u moru, otkriva da se pokojni kapetan Phillip Brooks skrivao za vrijeme napada na njegov brod i poslije otplivao do obale. Dotad se cijela ekipa uspjela priviknuti na realnost gubitka kolege.

15. sez., 24. ep. - 4. listopada
Na spoju s nepoznatim koji su organizirali McGee i Delilah, Sloane sreće čovjeka kojeg prepoznaje kao svog napadača u Afganistanu. Uhite je jer je napala nepoznata čovjeka.
Ekipa, u međuvremenu, pretražuje brod zbog prijetnje bombom. Otkriva se poslije da je prijetnja bila lažna, a u sve je umiješan kapetanov sin samo zato da bi više vremena bio s ocem.
Vance, Sloane i McGee istražuju identitet Sloaneina napadača i saznaju da je on Nigel Hakim (Pej Vahdat), britanski humanitarac iz britanskog veleposlanstva. Sloane pokuša ubiti Hakima, ali Gibbs priskače i nudi pomoć u njegovu hvatanju. Sloanein se trud nije isplatio jer je Hakim već pobjegao iz zemlje drugim avionom. Epizoda završava kad Hakim otme Vancea.

Ne propustite pratiti petnaestu sezonu kriminalističke serije 'Navy CIS' na Doma TV-u! Više o petnaestoj sezoni saznajte OVDJE.Tagovi