.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS, 5. sezona

Navy CIS 4. SEZONA
,
hr_HR

Navy CIS, 5. sezona

Navy CIS, 5. sezona

Autor i izvršni producent: Donald P. Bellisario
Izvršni producenti: Chas. Floyd Johnson, Shane Brennan i Donald P. Bellisario
 

U petoj sezoni tim NCIS opet dolazi u razna iskušenja kako bi istražio zločine koji su na bilo koji način povezani s marincima ili mornaricom. U novim nastavcima glumačku ekipu će dodatno pojačati glumac Armand Assante u ulozi krijumčara oružjem.

ULOGE:

Mark Harmon…..Leroy Jethro GibbsSvojim glumačkim talentom Mark Harman zaradio je brojne prestižne nagrade i nominacije. Nominaciju za nagradu Emmy u kategoriji za najbolju sporednu ulogu zaslužio je nastupom u još jednoj izuzetno hvaljenoj seriji 'Zapadno krilo'. Dvije godine za redom nominiran je za nagradu Zlatni globus za ulogu u seriji 'Reasonable Doubts'. Nagrađivan je i za svoj nastup u seriji 'Chicago Hope'. U seriji NCIS utjelovljuje Specijalnog agenta Leroya Jethroa Gibbsa bivšeg marinca časnika čijim istražiteljskim sposobnostima nema premca.
 

Michael Weatherly …..Anthony DiNozzoMichael Weatherly poznat je po svojoj ulozi Logana u seriji 'Tamni Anđeo'. Svoju je televizijsku karijeru počeo u sada već kultnom 'The Cosby Showu'. Ostvario je i nekoliko zapaženih filmskih uloga. U Navy CIS-u ga gledamo kao bivšeg detektiva za ubojstva. Ponekad djeluje kao vječiti adolescent, no njegov je instinkt na terenu superioran i nezamjenjiv.
 

Cote de Pablo …..Ziva DavidOva rođena Čileanka karijeru je započela glumeći u sapunici ‘All My Children’, a vodila je i vlastiti talk show ‘Control’. U Navy CIS–u tumači ulogu Zive David, bivše agentice Mosada.
 

Pauley Perrette…..Abby SciutoPauley Perrette iskazala se u serijama 'CSI', 'Murder One' te '24', a gledali smo je i u izvrsnom filmu 'Put do slave'. Osim što se bavi glumom Perrette je i pjesnikinja, glazbenica, aktivistica u borbi za ljudska prava, književnica, fotografkinja i producentica. Kao Abby Sciuto u Navy CIS-u ona je vrhunska znanstvenica forenzičarka čiji crni humor savršeno odgovara njenom ekscentričnom 'darkerskom' stilu odijevanja.
 

Sean Murray …..Timothy McGeeMurray je gostovao u brojnim poznatim i rado gledanim serijama kao što su 'JAG', 'Boston Public' i 'Hitna služba'. U Navy CIS–u ga gledamo kao briljantnog kompjuterskog stručnjaka čije znanje nije zasjenila njegova nesigurnost na terenu.

David McCallum…..Dr. Donald "Ducky" MallardDavid McCallum rođen je u Škotskoj iz koje je u Ameriku doselio 1961. Impresivan je broj od 30 knjiga na kasetama kojima je posudio svoj glas. Za ulogu Illya Kuryakina u 'The Man from U.N.C.L.E.' nominiran je za dvije nagrade Emmy. U Navy CIS–u glumi nezamjenjivog asistenta tima, medicinskog vještaka dr. Donalda Mallarda, koji sve zna, jer je u svojoj dugoj karijeri sve već i vidio. Svoje znanje uvijek će rado podijeliti s Gibbsovom ekipom.


NAGRADE:
2004. godine druga najgledanija serija CBS-a
2004. nagrada ASCAP za najbolju seriju
2005. Emmy – nominacija za najboljeg gostujućeg glumca (Charles Durning)
2005. BMI Film & TV – nagrada za glazbu u seriji
2006. dobila nagradu 'Imagen Foundation' za najbolju sporednu žensku ulogu (Cote de Pablo)
2006. nagrada ASCAP za najbolju seriju
2008. nominirana za Emmy za epizodnu ulogu u seriji
2008. nominirana za nagradu Mladih umjetnika za najbolju glumačku izvedbu
gostujuće mlade zvijezde (Dominic Scott Kay Young)NAGRADE:
 

 Tagovi