Najsmrtonosnije ceste: Indija, 29. lipnja - 3. srpnja

Najsmrtonosnije ceste: Indija
,
Najsmrtonosnije ceste: Indija
hr_HR

Doma TV svojim gledateljima donosi dokumentarnu reality seriju 'Najsmrtonosnije ceste: Indija'.

1. sezona, epizoda 1 - 29. lipnja

Kraljevi leda Alex Debogorski, Rick Yemm i Lisa Kelly zarađuju kruh vozeći smrtonosnim ledenim cestama Sjeverne Amerike, ali ovakvo nešto još nisu vidjeli. Da bi dokazali da su najbolji vozači na svijetu, odlaze u Indiju na ekstremne planinske ceste Himalaje. Dok se Lisa bori s vrućinom i navikavanjem na klimu, Alex se zabija u ne jedno, nego dva vozila na pretrpanoj cesti. Rick riskira frontalni sudar s nekoliko autobusa koji se odbijaju pomaknuti i milimetra dok jure prema njemu najvećom brzinom.

1. sezona, epizoda 2 - 30. lipnja

Nakon što su preživjeli prvih nekoliko dana u Indiji, vozači se suočavaju s najopasnijim putovanjem u životu. Rick i Lisa zalaze dublje u Himalajsko gorje i penju se cestom koja nosi nadimak Ledge (Litica). Riječ je o cesti s jednim trakom, s jedne je strane stijena, a s druge provalija od 300 metara. Na opasnom putovanju Ricka gnjave mjesni vozači, a Lisu hvata panika kad je prisiljena doći do samog ruba litice. Vozač iz Alabame Dave Redmon pridružuje se timu te ubrzo doživljava najstrašniju vožnju u karijeri. Kako su jednog od vozača ove ceste već porazile, pitanje je hoće li se jedan od ova tri veterana sljedeći predati.

1. sezona, epizoda 3 - 1. srpnja

Vozač iz Alabame Dave Redmon zuri niz zloglasnu Freefall Freeway u kamionu kojem očajnički treba servis. Popravljanje kamiona uz cestu stoji ga dragocjenog vremena te se mora suočiti s vožnjom uz provaliju noću jer će inače zakasniti s prvom dostavom. Lisa se vraća na Ledge, usku cestu koja ju je prošli put natjerala da odustane. Međutim, ovoga je puta prazna guma ostavlja na rubu ponora. Pretrpane prometnice dovode Ricka do ruba živčanog sloma. Promet iz suprotnog smjera uzrokuje napadaj bijesa uz cestu kad ga njegov najveći suparnik, agresivni vozač autobusa, pokuša preteći na uskom dijelu ceste. Rick odbija usporiti, iako ih promet iz suprotnog smjera obojicu ugrožava.

1. sezona, epizoda 4 - 2. srpnja

Kad započne odron ceste na kojoj se nalazi, Lisa se nalazi u velikoj opasnosti u golemom kamionu s devet tona tereta. Nestabilna cesta popušta te uzima prvu žrtvu. Bojeći se da će se Lisi dogoditi ono najgore, Rick dobiva vijesti od kuće koje ga prisiljavaju da donese odluku koja će odrediti njegovu sudbinu na Himalaji. Zbog bliskog susreta s autobusom iz suprotnog smjera, bijesni putnici okružuju Daveovo vozilo nad provalijom od 300 metara.

1. sezona, epizoda 5 - 3. srpnja

Nakon još dobrih vijesti od kuće, Rick odlučuje ostati. On i Lisa nastavljaju se penjati na Himalaju prevozeći krhke kipove hinduističke božice. Odroni i uske ceste tjeraju vozače u opasne situacije. Boje se da će razbiti svete kipove i da će cijeli put biti uzaludan. Dave prvi put kreće na zloglasni Ledge te se bori s golemim teretom i prometom iz suprotnog smjera.

Ne propustite 'Najsmrtonosnije ceste: Indija' od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi