.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Najškrtije škrtice, 3. ožujka

Najškrtije škrtice 2. sezona - 10
,
hr_HR

Doma TV donosi reality seriju 'Najškrtije škrtice' koja gledatelje vodi u svijet ekstremno štedljivih ljudi koji su spremni na sve kako bi vodili što jeftiniji život.

2. sezona, 3. - 4. ep. - 3. ožujka

Iako je trudna osam mjeseci, Angel često posjećuje lokalna odlagališta otpada sa svojim suprugom Orlandom. Triput na tjedan kopaju po kontejnerima tražeći pokućstvo, odjeću pa čak i lijekove. U ovoj epizodi škrtice Angel i Orlando pripremaju se za svoje prvo dijete tako da izrađuju besplatnu pumpicu za izdajanje.
Mark živi u Las Vegasu, ali odbija potrošiti i novčić od svoje pristojne plaće. Umjesto toga, riskira zdravlje sudjelujući u kliničkim pokusima samo zato što se to plaća. U ovoj epizodi pratimo Markove pripreme za sljedeći klinički pokus. Odrezat će mu testise za 35 tisuća dolara.Melody Rose za obiteljske troškove na mjesec potroši samo tisuću dolara poduzimajući doista krajnje škrte mjere. U krevetu spava sa suprugom i dvojicom sinova i svi se kupaju jedno za drugim u kadi punoj vode. Ali Melodyni će se troškovi udvostručiti jer u posjet dolazi kći s obitelji.
Vatrogasac Marlin Thomas naviknut je na spašavanje života. Ali kućanske troškove spašava tako da u kući postavlja oštra pravila za uštedu energije te posuđe na pranje nosi u vatrogasni dom. U ovoj se epizodi Marlin suočava s najvećim izazovom za štednju jer treba organizirati proslavu 19. rođendana svoje kćeri.

Seriju 'Najškrtije škrtice' ne propustite gledati subotom u popodnevnom terminu na Domi TV!Tagovi