Muškarac, žena i divljina, 3. - 7. kolovoza

Muškarac, žena i divljina 2. sezona - 2
,
Muškarac, žena i divljina 2. sezona - 2
hr_HR

Doma TV donosi zanimljivu i napetu avanturu bračnog para, Mykela i Ruth Hawke koji zajedničkim snagama testiraju tehnike preživljavanja. Nesvakidašnja dokumentarna emisija gledateljima će prikazati kako se ovaj par bori protiv izazova koje nosi majka priroda i na koji način preživjeti u surovim uvjetima.

1. sezona, epizoda 10 - 3. kolovoza 

Myke i Ruth u potrazi su za rajskim otokom, no umjesto u raju, nađu se u paklu uzavrele džungle okruženi gladnim gmazovima koji žude za ljudskim mesom.

2. sezona, epizoda 1 - 4. kolovoza

Kad im pobjegne magarac sa svim zalihama, Mykel i Ruth zapnu u kalifornijskoj planinskoj pustinji. Bez ičega osim pljoske viskija, u utrci s vremenom moraju pronaći vodu u ovoj negostoljubivoj okolini.

2. sezona, epizoda 2 - 5. kolovoza

Kad im plovilo potone, Mykel i Ruth zapnu na otoku Montserrat gdje se nađu na putu jednom od najrazornijih vulkana u novijoj povijesti. Zajedno moraju pronaći način da pobjegnu vulkanu i napuste otok.

2. sezona, epizoda 3 - 6. kolovoza

U prvoj epizodi sezone par se suočava sa zastrašujućim izazovom: njihovo unajmljeno plovilo se pokvari 20 milja od obale Bahama u Bermudskom trokutu. Ova očajnička vremena zahtijevaju od Ruth da napravi klistir jer se Mykel bori protiv dehidracije.

2. sezona, epizoda 4 - 7. kolovoza

Šumski požar koja bijesni ruralnom Louisianom spalio je Mykelov i Ruthin kamp. Kako su bez zaliha, a snažan vjetar nosi žeravicu u svim smjerovima, moraju odlučiti hoće li ostati gdje jesu ili potražiti prolaz kroz vatrenu stihiju.

Ne propustite uzbudljive epizode avanturističke serije "Muškarac, žena i divljina" od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 Tagovi