Mozak i nadmudrivanje, 22. prosinca

mozak i nadmudrivanje
,
hr_HR

Doma TV subotom donosi treću sezonu popularne televizijske serije 'Mozak i nadmudrivanje' koja se bavi kognitivnom znanošću s fokusom na iluzije, psihološke eksperimente i kontraintuitivno razmišljanje.

 7. - 8. ep.

Bilo da pokušavate biti najbolji u razredu, zaraditi veliko promaknuće ili naći parkirno mjesto, svakodnevno se natječete sa sobom i drugima. Što to u mozgu budi želju za pobjedom, katkad pod svaku cijenu? U ovoj epizodi istražit ćemo mozak i kompetitivnost kroz niz… Pa, natjecanja. Svaki će gledatelj biti član crvenog ili plavog tima koji će se boriti za pobjedu u igri „Mozga i nadmudrivanja“. Usput ćete naučiti što vas potiče na natjecanje, zašto su neki ljudi rođeni kompetitivniji i kako vam malo zdravog rivalstva može pomoći na putu do uspjeha. Uključite se i pobijedite u „Mozgu i nadmudrivanju“.

Jeste li zapeli s mozgom s kojim ste rođeni ili ga možete poboljšati? Lako je nadograditi elektronički uređaj na koji se svakodnevno oslanjate, no možete li i mozak? Odgovor bi vas mogao iznenaditi. Ova epizoda „Mozga i nadmudrivanja“ stavlja vaš mozak na ultimativni ispit kroz niz interaktivnih igara i fascinantnih eksperimenata koji otkrivaju skrivene mentalne prečice i kako poboljšati moždane performanse. Pripremite se nanovo obučiti svoj mozak u „Mozgu i nadmudrivanju“.
 

Izazovnu i uzbudljivu seriju 'Mozak i nadmudrivanje' ne propustite pratiti svake nedjelje na Doma TV-u!Tagovi