Mozak i nadmudrivanje, 2. veljače

mozak i nadmudrivanje
,
hr_HR

'Mozak i nadmudrivanje' se bavi kognitivnom znanošću s fokusom na iluzije, psihološke eksperimente i kontraintuitivno razmišljanje.

3. sezona, epizoda 19 - 20 - 2. veljače

Dječaci i djevojčice. Mladići i djevojke. Dame i gospodo. Ma kako ih zvali, sve se svodi na isto: muškarce i žene. U ovoj epizodi natječu se muški i ženski mozak. Suočit ćemo muški i ženski tim u nizu igara i eksperimenata osmišljenih kako bi nas zbunili i dokazali da rodovi nisu stvoreni jednaki. Od načina na koji govorimo, slušamo, a pogotovo mislimo. Koji će rod pobijediti u ovom sukobu mozgova? Otkrijte u borbi spolova u „Mozgu i nadmudrivanju“.

Jeste li ikad imali čudan osjećaj da nešto znate, a ne možete objasniti kako? Je li vam katkad nešto smetalo, a niste to ni znali? Taj je osjećaj ključ razotkrivanja jedne od najsnažnijih sposobnosti mozga: intuicije. U ovoj epizodi „Mozga i nadmudrivanja“ testiramo vaš mozak kroz niz interaktivnih igara i fascinantnih eksperimenata koji otkrivaju zašto biste trebali prestati razmišljati svojom glavom i poslušati svoj osjećaj.


Izazovnu i uzbudljivu seriju 'Mozak i nadmudrivanje' ne propustite pratiti subotom na Doma TV-u!Tagovi