Mozak i nadmudrivanje, 16. veljače

Mozak i nadmudrivanje
,
hr_HR

'Mozak i nadmudrivanje' se bavi kognitivnom znanošću s fokusom na iluzije, psihološke eksperimente i kontraintuitivno razmišljanje.

 4. sezona, epizoda 3. - 4. 

Od znanja gdje prijeći ulicu, što odjenuti na posao i da ne smijete dirati vrelu peć, vaš mozak neprestano donosi prosudbe koje uzimate zdravo za gotovo. Pripisujemo to zdravom razumu, no je li o tome riječ? Odakle dolaze vaši osnovni doživljaji i kako možete razmišljati i ponašati se na razuman način sličan većini? Je li masa ljudi mudra ili mentalitet krda uvijek vodi na krivi put? Kroz interaktivne igre i zbunjujuće izazove otkrit ćete mentalne prečace i naučiti kako zauzdati moć kolektivnog razmišljanja. U „Mozgu i nadmudrivanju“ naučite kako vas zdrav razum može odvesti na stranputicu ili vas zadržati na pravom putu.

Ovo je epizoda o mozgu i novcu. On je prisutan u svakom kutku našeg života. Zarađujemo ga, trošimo, često razbijamo glavu zbog njega, ali koliko ga uistinu razumijemo? Ostanite s nama i shvatit ćete zašto se vaš mozak uzbudi kad pomislite da ste dobro prošli i zašto ne postoji ništa besplatno, pa ćete naučiti kako prestati plaćati previše. Dobro uložite svoj novac i pogledajte „Mozak i nadmudrivanje“.
 

Izazovnu i uzbudljivu seriju 'Mozak i nadmudrivanje' ne propustite pratiti subotom na Doma TV-u!Tagovi