.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mornar Popaj, 9. - 13. listopada

Mornar Popaj epizode - 2
,
hr_HR

Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

6. ep. - 9. listopada

Popaj i nećaci idu u lov na ribu u njegovoj brodici i pronalaze tuljana kojeg žele zadržati kao kućnog ljubimca. Popaj se slaže pod uvjetom da tuljan ne ulazi u kuću, no dečki ga ipak dovode unutra i pokušavaju ga skriti od Popaja. Tuljanu je napokon dopušten povremeni ulazak u kuću nakon što spasi Popajevo zlato: brod u boci.

7. ep. - 10. listopada

Popaj vodi Olivu na vožnju svojim avionom iz kućne radinosti, no njoj se to ne sviđa. I Badžo je u zraku sa svojim avionom i hvali se Olivi koja pada u njegov avion. Ponovno traži da je Popaj spasi. Na kraju Oliva shvaća da je Popajev avion sigurniji nego što je mislila.         

8. ep. - 11. listopada

Oliva nastupa pred publikom kojoj se ne sviđa. Kako publika postaje sve glasnija, tako Popaj postaje ljut i izaziva ih na obračun u sumrak. Popaj pobjeđuje.

9. ep. - 12. listopada

Nakon što se pomučio kako bi pročitao oporuku koju mu je nepoznati stric ostavio, Popaj saznaje da nije naslijedio novac nego dugove.
 

10. ep. - 13. listopada

Popaj i Oliva idu na kampiranje i sreću Big Foota, tj. prerušenog Badžu. Popaj i Badžo potuku se kako bi odlučili koji će ostati s Olivom. Nakon što Popaj spasi Olivu od Badže, pojavi se gđica Big Foot i odvede Badžu sa sobom.

Crtanu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV!Tagovi